De kinderen van de buitenschoolse opvang (bso) trapten de zomervakantie af met een heuse zomerplons. Met een duik in de zwembaden De Hoorn, De Kuil en de Veur kon de vakantie beginnen. Ook deden de bso’s de afgelopen weken een workshop ‘Strongman’, waarin de kinderen hun krachten testten door met gewichten over hindernissen te sjouwen en tractorbanden te slepen.

Een vakantie vol uitjes, workshops en evenementen

De kinderen gingen deze zomer naar de golfbaan voor een workshop golfen en ze leerden werken met een draaitafel tijdens een DJ-workshop. In Alphen werd een minitoernooi Chase Tag georganiseerd (een combinatie van een serieuze vorm van tikkertje en freerunning). De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad en nieuwe interesses en talenten ontdekt. Op naar een nieuw schooljaar vol nog meer nieuwe ervaringen.

Iedere locatie kiest waar ze wel en niet aan mee willen doen
De verschillende locaties kunnen aanhaken bij een workshop of evenement van een andere locatie of hun eigen initiatieven opstarten. Door het jaar heen organiseren de pedagogisch medewerkers verschillende uitjes, workshops, sportdagen en andere evenementen voor de kinderen.

Deel dit artikel