Nieuws • 7 mei 2019

Feest bij IKC Schatrijk: officieel één naam!

Maandag 6 mei onthulden de kinderen van IKC Schatrijk samen met wethouder Jan Leendert van den Heuvel op feestelijke wijze de gevel met het logo van IKC Schatrijk. De onthulling betekent na 50 jaar het officiële afscheid van de naam Pax Christischool. De school en kinderopvang, verzorgt door Junis Kinderopvang, gaan nu officieel verder onder één naam: IKC Schatrijk.

Knallende onthulling
Het IKC is op verschillende plekken voorzien van het mooie logo van IKC Schatrijk. Bij het schoolplein is het oude Pax Christi logo vervangen. Wethouder Jan Leendert van den Heuvel onthulde het nieuwe logo waarna verschillende confettikanonnen werden ontpopt. De confetti versierde in één keer het hele schoolplein. De kinderen sloten het officiële moment op het plein vervolgens af met het echte IKC Schatrijk lied.

Nieuwe kinderdagverblijfgroep
Na de onthulling werd door directeur-bestuurder Marie-Louise van Mourik van Junis Kinderopvang samen met de kinderen van het kinderdagverblijf de nieuwe groep geopend. Met een grote gouden schaar knipten zij het lint door van de nieuwe groep: De Duppies.

Delen