Voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen in de kinderopvang verwijzen we je graag naar onze informatiepagina.

Meer informatie

Buitenschoolse opvang • 27 september 2021

Junis, De Drie Ballonnen en PeuterStart worden één!

We hebben goed nieuws! Junis, De Drie Ballonnen en PeuterStart gaan vanaf 1 januari 2022 samen verder onder de naam Junis Kinderopvang. Een mooie, maar vooral ook logische en natuurlijke stap. We werken immers al jarenlang intensief en met veel plezier samen.

Junis staat al meer dan 40 jaar voor goede kwaliteit in kinderopvang in Alphen aan den Rijn en Bodegraven. PeuterStart verzorgt peuteropvang en Voorschoolse Educatie (VE) in Alphen aan den Rijn en is nu nog ondergebracht in de aparte stichting SPA (Stichting Peuterspeelzalen Alphen aan den Rijn). De Drie Ballonnen is een kinderopvangorganisatie van kwaliteit in Zoetermeer en is in 2015 door Junis overgenomen.

Onze drie organisaties zijn steeds meer naar elkaar toegegroeid en we werken inmiddels met dezelfde visie, pedagogiek en methodieken. Door deze samenwerking en collegialiteit zijn we in de dagelijkse praktijk al één organisatie. Met deze nieuwe stap gaan we samen verder als Junis.  De naam PeuterStart blijven we wel gebruiken als naam voor onze peuteropvang, als onderdeel van het Junis-aanbod.  Het wordt: Junis PeuterStart.

We kijken ernaar uit om straks vanuit één sterke organisatie te blijven investeren in een kansrijke toekomst voor ieder kind!

Delen