Nieuws • 15 april 2021

Junis Kinderopvang weer open voor alle kinderen!

Aanstaande maandag 19 april gaat de buitenschoolse opvang weer open voor alle kinderen. Onze pedagogisch medewerkers hebben lang naar het moment uitgekeken, om alle kinderen van de buitenschoolse opvang weer te mogen verwelkomen!

De buitenschoolse opvang was sinds half december gesloten als gevolg van de corona-maatregelen. In de tweede week van februari mocht de kinderopvang en gastouderopvang voor kinderen onder de 4 jaar open. De noodopvang was alleen beschikbaar voor ouders met een cruciaal beroep. Vanaf maandag 19 april zijn alle kinderen weer welkom.

Wij zijn hier ontzettend blij mee, want wat hebben wij de BSO-kinderen gemist! Het opengaan van de buitenschoolse opvang zal best even wennen zijn na zo’n lange tijd. Ook voor de kinderen is het belangrijk dat we zorgvuldig omgaan en stilstaan bij het weer opengaan van de buitenschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers doen er alles aan om de kinderen op een vertrouwde, gezellige en veilige manier te ontvangen.

Nu we de kinderen eindelijk weer mogen ontvangen wordt er hard gewerkt aan een het ‘welkom terug’. Hoe dit welkom eruitziet varieert per locatie.

Alle locaties houden rekening met de richtlijnen die er vanuit de overheid zijn meegegeven. Zo kan de buitenschoolse opvang weer verantwoord open.
Meer informatie over de richtlijnen lees je hier

Delen