Nieuws • 13 mei 2019

Junistraditie: voetbaltoernooi bij ARC in de meivakantie

Het is ondertussen een echte traditie geworden: het voetbaltoernooi bij ARC voor alle BSO-kinderen van Junis Kinderopvang. Deze meivakantie vond de zesde editie plaats. Vanuit verschillende locaties deden er wel 325 kinderen mee. Op deze sportieve dagen zorgde de Hoogvliet voor flesjes water en ijsjes.

Sportieve 7+ers
Op donderdag 25 april streden kinderen van zeven jaar en ouder met korte wedstrijden voor de beker. De zon scheen en de drie voetbalvelden waren gevuld met vrolijke en enthousiaste kinderen en medewerkers. Dit jaar was niet alleen de prijs voor het beste voetbalteam te bemachtigen, maar ook voor de beste yell! BSO de Sporthoeve ging ervandoor met deze prijs omdat dit team de leukste en origineelste yell had. De winnaar van het toernooi was BSO De Kompas samen met BSO Op Koers die een gezamenlijk team vormde.

Jong talent
Dinsdag 30 april mochten de jongste BSO-kinderen hun voetbalervaring laten zien. De kinderen van vier tot zeven jaar streden voor de prijs voor het mooiste voetbalshirt en beste voetbalteam. De Zeearenden van BSO De Verrekijker wonnen de prijs voor mooiste shirt en na een aantal spannende wedstrijden is de finale uiteindelijk door BSO Atlantis gewonnen! Alle kindjes zijn met een mooie medaille naar huis gegaan.

Delen