Nieuws • 18 september 2019

Kinderdagverblijf Ieni Mini bestaat 30 jaar!

Kinderdagverblijf Ieni Mini viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. In de week van 9 september staan we uitgebreid stil bij dit bijzondere jubileum. Op vrijdag 13 september nodigen alle kinderen hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s uit om er een feestelijke middag op de locatie van te maken. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke activiteiten, zoals ponyrijden en schminken. Voor de baby’s is er een ballenbak waarin ze kunnen spelen.

Op 1 november 1989 opende kinderdagverblijf Ieni Mini officieel haar deuren. Dertig jaar later is het niet ongebruikelijk dat ouders die zelf op Ieni Mini hebben gezeten hun kinderen daar nu ook heen brengen. Het kan zelfs voorkomen dat hun kinderen dezelfde leidster hebben als zij in die tijd, omdat veel medewerkers al 25 jaar of langer bij Ieni Mini werken.

Historie Ieni Mini
Kinderdagverblijf Ieni Mini werd geopend omdat er in Zoetermeer behoefte was aan kinderopvang met een duidelijke visie op de manier van omgaan met nul- tot vierjarigen. Ieni Mini heeft als doelstelling nauw aan te sluiten bij de opvoedingssituatie thuis. Daarbij wordt rekening gehouden met de individuele ontwikkeling van de kinderen. De locatie is gelegen vlakbij het centrum van Zoetermeer en beschikt over ruime lokalen. Ook is er grote buitenspeelruimte waar kinderen kunnen spelen. Voorlezen, zingen en met elkaar knutselen zijn voorbeelden van dagelijkse activiteiten.

Delen