Blog • 11 juli 2022

Leuke activiteiten zomervakantie 2022!

Er is deze zomervakantie genoeg te doen, zowel in Alphen aan den Rijn als Zoetermeer. Verschillende samenwerkingspartners van Junis organiseren allerlei leuke activiteiten. Van spelletjes en sporten tot creatieve middagen en zelfvertrouwenboosters, er is voor elk wat wils. Wat ga jij doen deze zomer?

Zomeractiviteiten in Zoetermeer
Leuke workshops, koken, creatief zijn en waterpret: kijk voor alle Zoetermeerse activiteiten op de website van Zoetermeeractief.

Zomeractiviteiten in Alphen aan den Rijn
Participe, Alphen Vitaal, Parkvilla, Kwadraad en Bibliotheek Rijn en Venen hebben samen een fantastisch zomerprogramma samengesteld: Zomeractiviteiten Alphen aan den Rijn 2022. Alle activiteiten zijn gratis en openbaar, tenzij anders vermeld.

Workshops zelfvertrouwenbooster in Alphen
Ervaar wat creativiteit en/of sport kan doen met je zelfvertrouwen. Het gaat er niet om wie het allermooiste kan tekenen, het beste presteert, het snelste is of de sterren van de hemel zingt. Het gaat erom dat je jezelf ontwikkelt en iets probeert wat je misschien nog nooit gedaan hebt. Iedereen kan aan de workshops meedoen, meld je van tevoren wel aan (vol=vol!). Bekijk het aanbod voor kinderen jonger dan 12 jaar en ouder dan 12 jaar:
Zelfvertrouwenbooster cjg (12-)

Zelfvertrouwenbooster cjg (12+)

Extra gymlessen in Alphen

We wensen iedereen een fijne zomervakantie!

 

Delen