Nieuws • 10 juli 2019

Mooie samenwerking tussen Junis en Mom in Balance

Wil jij fit en energiek worden en blijven in de zomermaanden? Dan hebben wij in samenwerking met Mom in Balance een supertof cadeau voor jou!

Alle moeders van Junis mogen wij een maand gratis onbeperkt sporten cadeau geven. Mom in Balance bestaat in Bodegraven alweer 3 jaar en in Alphen aan den Rijn alweer ruim 2 jaar en dat willen wij graag op deze manier vieren.

Hoe werkt het? In de periode vanaf 1 juli t/m 30 september mag je gebruik maken van één maand gratis sporten. Je kiest zelf je eigen startmoment ergens in deze periode. Vanaf jouw startmoment gaat jouw gratis maand sporten van start. Starten kan dus op elk gewenst moment, wanneer het jou uitkomt. Je mag dan één maand onbeperkt meedoen met alle workouts in Alphen aan den Rijn en/of Bodegraven, zonder verplichtingen.

Sport je liever niet alleen? Dat is geen probleem: neem gerust een vriendin mee. Ook zij mag gratis gebruik maken van dit cadeau als ze samen met jou komt.

Over Mom in Balance

Mom in Balance verzorgt outdoor trainingen voor zwangeren (Zwanger workout), hersteltrainingen na de bevalling (Back in Shape workout) en total body workouts voor vrouwen (MPower workout). De landelijke sportketen bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en je vindt de gediplomeerde trainers in bijna alle parken van Nederland. De workouts zijn geschikt voor alle sportniveaus.

Waar & wanneer

Alphen aan den Rijn: zondagochtend Park Rijnstroom & woensdagavond Europapark

Bodegraven: dinsdagavond Sportpark Groene Zoom

Aanmelden of meer informatie

Mail naar lineke@mominbalance.nl o.v.v. ‘gratis sporten via Junis’ en geef aan wanneer je wilt gaan starten en aan welke soort workout je mee wilt doen. Er zijn geen verplichtingen aan dit gratis maandabonnement verbonden. Na deze maand stopt het abonnement automatisch. De actie is niet geldig voor huidige Mom in Balance-deelnemers. De actie is alleen geldig bij Mom in Balance Bodegraven en Alphen aan den Rijn. De maand sporten dient aaneengesloten te zijn.

Delen