Blog • 29 maart 2018

Nieuwe gastouders

Wij hebben nieuwe gastouders en zij stellen zich graag aan je voor.

Patricia van Kleef
Mijn naam is Patricia. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn man en zoontje van 1 jaar in Alphen aan den Rijn. De afgelopen jaren heb ik als gastouder bij gezinnen thuis gewerkt. Door mijn zoontje heb ik besloten om de overstap naar thuisopvang te maken voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen kunnen bij mij terecht op woensdag en vrijdag.

Ik ben een zorgzame, creatieve en lieve gastouder. Graag bied ik kinderen een leuke dag aan in een huiselijke sfeer. Gezellig samen een spelletje doen, boekje lezen, naar buiten gaan en knutselen. Dat kan bij mij allemaal! Daarbij vind ik het hebben van veel plezier met elkaar belangrijk! Lees hier verder.

Marianne Brunt – Belt
Ik ben Marianne en woon in de Vorselenburgstraat samen met mijn man, zoontje, hond en poes. De Vorselenburgstraat ligt vlakbij de speeltuin Vreugdeoord. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gevolgd en ben na mijn studie gaan werken in de kinderopvang zowel op het kinderdagverblijf als bij de buitenschoolse opvang. Daarna heb ik 3,5 jaar als gastouder bij gezinnen thuis gewerkt tot ik zwanger werd van mijn zoon. Nu ga ik weer starten als gastouder in eigen huis. Lees hier verder.

Ben je op zoek naar gastouderopvang? Wij hebben plaats:

  • in de wijk Kerk en Zanen,
  • in de wijk Ridderveld (woensdag en vrijdag)
  • in de wijk Centrum/ Gouwsluis

Informeer bij ons Gastouderbureau naar de mogelijkheden via gastouderbureau@junis.nl of 0172 74 58 70

 

 

 

 

Delen