Nieuws • 20 maart 2020

Nood-kinderopvang in Alphen aan den Rijn en Bodegraven-Reeuwijk

Junis Kinderopvang is geopend voor noodkinderopvang voor kinderen waarvan beide ouders werkzaam is in een cruciale beroepsgroep. Ook als één van de ouders werkzaam is in een cruciale beroepsgroep en het de andere ouder echt niet lukt de opvang te verzorgen, kunnen zij hun kind(eren) naar onze noodkinderopvang brengen.

Bieden jullie nu en na 8 juni ook nog noodopvang aan voor cruciale beroepen die extra opvang nodig hebben?

Op dit moment verzorgen we naast de reguliere kinderopvang ook nog de noodkinderopvang aan kwetsbare kinderen en aan kinderen van ouders die in cruciale beroepen werken.

Afbouwen noodkinderopvang

Vanaf 8 juni zal de noodopvang worden afgebouwd. De noodopvang is dan alleen nog maar ’s avonds, ’s nachts en in het weekend beschikbaar voor ouders die in de zorg werken. Mocht je behoefte hebben aan extra opvang, dan kun je dit op de gebruikelijke wijze aanvragen in het ouderportaal. Onder bepaalde voorwaarden vergoed de overheid deze kindernoodopvang. Geldt dit voor jou? Dan kun je contact opnemen met onze Klantenservice via 0172 – 745 850 of klantenservice@junis.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nood-kinderopvang nodig, maar ben je nog geen klant van Junis?

Dat kan. Neem dan contact op met onze klantenservice, via 0172-745850 of klantenservice@junis.nl.

Heb je 24-uurs nood-kinderopvang nodig?

Ook dat is mogelijk. Ook op Hemelvaartsdag (18 mei) en 2e Pinksterdag (1 juni) kan dit. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice, via 0172-424824 of 06 827 742 51 (gastouderbureau)

Delen