Nieuws • 23 juli 2021

Ouder en kind workshops PeuterStart

Na een coronajaar waarin we niet veel konden ondernemen, mogen we er eindelijk weer op uit. PeuterStart biedt daarom in de 1e en 6e week van de zomervakantie samen met Kom Erbij/Participe en Shezaf verschillende workshops aan. Deze workshops zijn voor ouder en kind (0 tot 4 jaar) en hebben als doel ouder en kind te verbinden. Deze week vonden de eerste twee workshops plaats.

Workshops natuur en peuterdans
 Met avonturengids Christianne hebben 5 ouders met 8 peuters de natuur ervaren. Tijdens deze workshop werden alle zintuigen ingezet: “voel het, hoor het, ruik het, zie het en wie weet proef het!”. Tijdens de workshop peuterdans heeft dansinstructrice Jill 7 ouders en 8 peuters via dans, beweging met materialen en muziek een eigen verhaal laten uitbeelden. Oudere broertjes en zusje konden op hetzelfde moment aan de sportactiviteiten van SamenActief meedoen, die in de buurt plaatsvonden.

Na een geslaagde eerste week volgen in zomerweek 6 nog de workshops yogatheater en gym. De laatste workshop is al vol, alleen voor yogatheater zijn nog een paar plekjes beschikbaar. PeuterStart ouders kunnen zich hiervoor nog aanmelden. Hoe dit moet staat uitgelegd in de digitale flyer die zij van PeuterStart hebben ontvangen.

Delen