Nieuws • 26 juni 2018

Praktische zaken in de zomervakantie

Beste ouder,

Zo vlak voor de zomervakantie kunnen wij ons goed voorstellen dat je met je gedachten al heerlijk bij de vakantiebestemming bent of misschien blijf je wel lekker thuis. Voordat de vakantiepret echt begint, willen we je graag attenderen op onderstaand.

4 jaar in de zomervakantie?
Wordt jouw kind 4 jaar in de zomervakantie? En zit hij/zij op de peuteropvang/PeuterStart of kinderdagopvang? Het contract loopt automatisch af op de verjaardag van je kind. Wil je een andere opzegdatum? Geef het dan uiterlijk 1 maand vooraf aan ons door.

Facturen maand juli en augustus
Zit jouw kind op een PeuterStart-locatie of op een kinderdagopvang of BSO met een  schoolwekenpakket? Dan gaat je kind in de zomervakantie gedurende 6 weken niet naar de kinderopvang. Toch ontvang je in juli en augustus een factuur van ons. Wij verdelen de jaarlijkse kinderopvangkosten namelijk over de 12 maanden van een jaar. Zo betaal je als ouders elke maand hetzelfde bedrag voor de kinderopvang en houden we de maandelijkse kosten zo laag mogelijk. Bovendien ontvangen ouders eventuele kinderopvangtoeslag ook per maand.

Nieuwe schooltijden na de zomervakantie?
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw kind na de zomervakantie naar een andere school of de bovenbouw gaat. In de bovenbouw gelden soms andere schooltijden. Is dat voor jouw kind ook zo? Dan horen we het graag.

En als er nog andere vragen zijn dan kun je altijd even telefonisch contact met ons opnemen via 0172- 745 850.

Alvast een ontspannen vakantie!

 

Zonnige groet,

Junis Kinderopvang

Delen