Blog • 3 september 2020

SuperStijn op kamp!

Eindelijk ging het dan toch echt gebeuren; buitenschoolse opvang Superstijn ging op kamp. Eigenlijk stond dit gepland in de meivakantie, maar door corona hebben we dit verplaatst naar de zomervakantie. Helaas konden wij niet meer terecht bij de camping in Hazerswoude-Dorp, maar gaf zwembad de Hazelaar een perfecte oplossing.

Na maanden van voorbereiding was het op 20 en 21 juli dan eindelijk zo ver; 36 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar uit Hazerswoude-Dorp gingen kamperen. Het kamp ging nu toch echt door! Maandagochtend vroeg stonden de eerste kinderen al hun spullen klaar te leggen in de tenten. Toen iedereen er was, ging het beginnen; van tikkertje tot trefbal, van een kampvuur tot weerwolven en van levend Mario Kart tot huisjes bouwen van spekkies.

Een tof programma, veel vrije tijd, laat slapen en weer vroeg op, warme pannenkoeken als avondeten en koude als lunch; dat zijn goede eigenschapen voor een geweldig kamp. Dinsdag eind van de middag werden de kinderen weer opgehaald en de tenten samen met enkele ouders weer afgebouwd. Wij willen scouting Alphen aan den Rijn en alle andere ouders bedanken voor het lenen van de tenten. Het zwembad de Hazelaar bedanken wij voor het gebruiken van hun prachtige accommodatie, en we bedanken vooral de kinderen voor dit geweldige kamp! Hopelijk komt er volgend jaar een vervolg…

Delen