Nieuws • 21 juli 2020

Unieke nieuwe locatie: KDV WijLand

In het najaar openen we de deuren van een unieke nieuwe locatie: kinderdagverblijf WijLand. Aan de rand van Alphen aan de Rijn in de Ridderbuurt komt een schitterende kinderdagopvanglocatie in een boerderij. Gelegen midden in het groen met uitzicht over de weilanden kunnen kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar hier volop genieten van de natuur en op ontdekkingsreis gaan.

Op dit moment zijn de voorbereidingen druk aan de gang. De locatie krijgt onder andere een natuurtuin, een voedselbos en de mogelijkheid om buiten te slapen in speciale buitenbedjes.  Op KDV WijLand bieden wij in samenwerking met Kombino Kinderopvang ook medische kindzorg. Zo zorgen wij er samen voor dat elk kind zonder zorgen naar de kinderopvang kan. In overleg passen wij de individuele zorg van jouw kind zo goed mogelijk in het normale dagprogramma van de kinderopvang.Wij geloven in de kracht van samen opgroeien!

Meer weten over KDV WijLand? Neem een kijkje op de locatiepagina of neem contact op met onze afdeling Klantenservice via 0172-745850.

Delen