Voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen in de kinderopvang verwijzen we je graag naar onze informatiepagina.

Meer informatie

Nieuws • 24 december 2021

Wederom succesvolle inzameling voor Alphense kerstpakkettenactie

Voor het derde jaar op rij zamelden verschillende Junis-locaties houdbare producten in voor de Alphense kerstpakkettenactie van DPA (Diaconaal Platform Alphen). Ook sponsorde onze organisatie dit jaar weer de kerstkaarten. Deze zijn door de kinderen op het kinderdagverblijf voorzien van een mooie tekening.

Wim Bol, organisator van de kerstpakkettenactie: “Er zijn geweldig veel donaties ingezameld op de Junis-locaties en hiermee hebben ze een belangrijke bijdrage geleverd aan onze actie. We hebben weer prachtige pakketten kunnen samenstellen, waarmee veel plaatsgenoten zijn verrast de afgelopen dagen! We hopen natuurlijk dat we de samenwerking volgend jaar kunnen voortzetten.”

Alphense kerstpakkettenactie

Net als voorgaande jaren organiseerde DPA een kerstpakkettenactie in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze actie worden kerstpakketten samengesteld voor Alphenaren die een steuntje in de rug verdienen. Dit jaar zijn maar liefst 350 Alphenaren verrast met een kerstpakket of kerstattentie. Veel plaatsgenoten hebben geld of artikelen gedoneerd waarmee de pakketten zijn samengesteld.

3 jaar geleden nam kinderdagverblijf Minoes het initiatief om producten in te zamelen voor de actie en zorgde toen al voor een mooie opbrengst. Elk jaar zijn er meer Junis-locaties die meedoen en artikelen inzamelen voor de kerstpakketten. Ook dit jaar hebben we weer kratten kunnen overhandigen vol met houdbare producten en kleine kerstcadeaus, zoals jam, soep, zoutjes, parfum en speelgoed.

Alle medewerkers, ouders en andere betrokkenen die van deze actie wederom een succes maakten: bedankt!

Delen