Activiteiten voor

alle Alphense kinderen

Op 12 december is er weer een landelijke stakingsactie van de basisscholen. Wij hebben begrip voor de motivatie van de leerkrachten voor deze actie, maar snappen ook dat deze extra sluitingsdag lastig kan zijn voor ouders. Daarom zijn bijna al onze BSO-locaties geopend en gaan wij er met de kinderen een super dag van maken!

Om er een gezellige dag van te maken, hebben wij onze handen ineen geslagen met Castellum, Sportspectrum NEXT, Alphen Beweegt en Parkour Disciplines. Castellum en Sportspectrum NEXT zijn beide onderdeel van het samenwerkingsnetwerk BOOST. Met elkaar zorgen wij op deze dag voor plezier en entertainment in Alphen aan den Rijn op verschillende locaties. Alle Alphense kinderen zijn welkom om mee te doen! Zo kunnen de kinderen gratis naar Castellum voor een geweldige kindervoorstelling in de Grote Zaal en bieden wij voor de kinderen die lekker willen bewegen een spelinstuif georganiseerd door BOOST!

Het activiteitenprogramma

Theater Castellum
Castellum opent haar deuren speciaal voor de stakingsdag. In de Grote zaal is er een kindervoorstelling verzorgt door Dolf Moed van Theaterfiets. Hij neemt de kinderen mee op avontuur met de voorstelling “Het Avontuur Aan Zee”. De voorstelling bieden wij maar liefst twee keer aan:

voorstelling 1: 10.00 tot 11.00 uur
voorstelling 2: 14.00 tot 15.00 uur

Let op: aanmelden is verplicht, maar voor de BSO-kinderen op deze dag zijn de aanmeldingen al geregeld. Andere kinderen kunnen zich via Castellum aanmelden. Voor de voorstelling geldt: vol=vol en de kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar de voorstelling.

Klim en klauter spelinstuif door BOOST
Van 10.00 tot 12.00 uur organiseert BOOST een gezellige klim en klauter spelinstuif in de sportzaal De Oude Wereld en de gymzaal Verdihof. Alle kinderen zijn welkom en aanmelden is niet verplicht!

Workshops voor alleen onze BSO-kinderen van 7 jaar en ouder
In de middag zijn er vanaf 13.15 uur sportieve workshops op twee locaties: gymzaal Paradijslaan en sportzaal De Oude Wereld. Er is een freerun, boks en bootcamp workshop. Aanmeldingen voor deze workshops zijn door de BSO-locaties geregeld.

Freerun workshop door Parkour Disciplines
Locatie: gymzaal Paradijslaan, Alphen aan den Rijn
Workshop 1: 13.15 – 14.15 uur
Workshop 2: 14.30 – 15.30 uur

Boks workshop door BOOST
Locatie: sporthal de Oude Wereld zaal 1, Alphen aan den Rijn
Workshop 1: 13.15 – 14.00 uur
Workshop 2: 14.05 – 14.50 uur
Workshop 3: 15.00 – 15.45 uur

Bootcamp workshop door Alphen Beweegt
Locatie: sporthal de Oude Wereld zaal 2, Alphen aan den Rijn
Workshop 1: 13.15 – 14.15 uur
Workshop 2: 14.30 – 15.30 uur