Vertrouwd en flexibel

Een zeer huiselijke en flexibele vorm van kinderopvang. Je maakt specifieke afspraken over de gewenste dagen en tijden. Echt maatwerk dus. Vaak worden de kinderen opgevangen in het huis van de gastouder. Maar als je wilt, is opvang bij jou thuis in de eigen vertrouwde omgeving  ook mogelijk.

Het gastouderbureau

Onze collega’s helpen je graag bij het vinden van een passende gastouder. Het gastouderbureau is er voor alle vragen voor en tijdens de periode. Uiteraard hebben wij een uitgebreide intake waarbij we letten op de kwaliteit en wettelijke eisen van nieuwe gastouders.

Hoe werkt het?

Wat kun je verwachten? Hoe werkt het en wat kost het? En wat gebeurt er als je vertrouwde gastouder een keer niet kan? Wij denken mee over passende oplossingen als een vervangende gastouder of opvang op één van onze locaties. Zo weet je dat je kind altijd op een fijne plek terecht kan!

Zelf aan de slag als gastouder?

Ook dat is mogelijk! Ook als je nog niet de juiste papieren hebt. Bij Junis bieden wij een opleiding tot gastouder aan. en het fijne is, dat wij alle kosten betalen. Bekijk alle informatie over de opleiding hier.

 

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Kleinschalige opvang voor jouw kind perfect geregeld

Junis werkt samen met meer dan 70 gastouders. Medewerkers van ons gastouderbureau brengen gastouders en kinderen op maat bij elkaar. Ze hebben een pedagogische achtergrond en doen er alles aan om de persoonlijke opvang perfect te regelen. Past de gastouderopvang bij jouw kind? Meld je dan vrijblijvend aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vind een gastouder bij jou in de buurt

Kijk op de kaart hieronder waar onze gastouders werken. Heb je interesse? Neem dan contact op met ons gastouderbureau om je aan te melden.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Alle locaties, het gastouderbureau en alle gastouders van Junis staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen