Gastouderopvang

Gastouder worden?

Heb je interesse om met ons samen te werken in gastouderopvang? Bij Junis hebben wij zeer goed contact met onze gastouders en wij krijgen dan ook veel enthousiaste reacties van hen. Wij zoeken regelmatig uitbreiding van onze gastouders, dus wacht niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Jouw wensen staan centraal en van ons kan je veel verwachten op gebied van jou ontzorgen, pedagogische ondersteuning, opleidingsaanbod en administratieve afhandeling etc!

Welke eisen worden gesteld?

Om te mogen werken als gastouder moet je een geschikt diploma hebben. Het diploma moet op de diplomalijst gastouders staan. Ook met het certificaat goed gastouderschap of een Ervaringscertificaat (EVC) ben je gekwalificeerd. Daarnaast heb je een geregistreerd certificaat Eerste Hulp aan Kinderen nodig. Dit EHBO-certificaat kan eventueel na het intakegesprek nog geregeld worden. Om gastouder te kunnen worden, moet je woning voldoen aan de eisen die de wet Kinderopvang stelt met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Daarnaast is het per wet verboden om te roken in de woning waar de gastkinderen worden opgevangen. Wij zullen de regelgeving samen met jou inventariseren bij je thuis in de woning.

Wanneer je als gastouder gaat starten is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Ook dien je je in het Personenregister te koppelen.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen en zou je graag aan de slag willen als gastouder bij Junis Kinderopvang? Dan maken wij graag kennis met jou. Vul dan onderstaand formulier in!

Inschrijving gastouder

* Verplichte velden