Gastouderopvang

Femke Puister

Femke Puister

Mijn naam is Femke en ben een trotse moeder van twee kinderen. Ik vang jullie kinderen graag op in eigen huis en kan kinderen ophalen bij de scholen, ONS Zwammerdam en IKC Schatrijk in Bodegraven. Ik heb erg veel plezier in mijn werk. Humor en gezelligheid vind ik erg belangrijk. Ik ga graag naar buiten, verven, kleuren, wandelen, naar de speeltuin, eendjes voeren of naar de kinderboerderij. Daarnaast maak ik vaak koekjes, cakejes of hartige dingen met de kinderen. Elke dag zijn er kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Groot speelt met klein, en andersom. Eten en drinken doen we altijd met elkaar.

Ook heb ik een schuur voor de oudere kinderen met een timmerhoek, en een speelkamer voor de 4+ kinderen. Ook staat er een voetbaltafel. In de tuin hebben we een konijn en binnen een aquarium. Naast Nederlands spreek ik ook Engels.

Type opvang
Gastouderopvang
Woonplaats
Zwammerdam
Leeftijdscategorie
Vangt op
Bij gastouder thuis
Tuin
Huisdieren
Huisdieren aanwezig
Registratienummer(s)
Unieke kenmerken
  • Creatief
  • Leeftijdsgerichte activiteiten
  • Graag buiten met de kinderen
Meer informatie?

Interesse in deze gastouder? Stuur ons een bericht of bel direct met een van onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau. Samen bekijken we wat er voor jou mogelijk is. 

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Interessante weetjes

Blog & nieuws