Gastouderopvang

Femke Puister

Femke Puister

Mijn naam is Femke en ik ben een trotse moeder  van 2 kinderen. Ik vang jullie kinderen graag op in mijn eigen huis. Ik heb erg veel plezier in mijn werk. Humor en gezelligheid vind ik erg belangrijk. We gaan veel naar buiten met de bolderkar, naar de kinderboerderij, eendjes voeren en we vermaken ons thuis prima met spelen, verven, kleuren, boekjes lezen, zingen, koekjes bakken enzovoorts. Iedere dag maken we een wandeling naar de plaatselijke bakkerij om brood te halen voor de lunch. Eten en drinken doen we altijd met elkaar aan tafel. Ik neem hier de tijd voor. Ik heb een heerlijke tuin met kunstgras, zodat er ook na een regenbui direct weer gespeeld kan worden. In onze tuin woont ons konijn. Deze loopt ook vaak los, zodat ze geaaid en geknuffeld kan worden.

Type opvang
Gastouderopvang
Woonplaats
Zwammerdam
Leeftijdscategorie
Vangt op
Bij gastouder thuis
Tuin
Huisdieren
Huisdieren aanwezig
Registratienummer(s)
Unieke kenmerken
  • Creatief
  • Leeftijdsgerichte activiteiten
  • Graag buiten met de kinderen
Meer informatie?

Interesse in deze gastouder? Stuur ons een bericht of bel direct met een van onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau. Samen bekijken we wat er voor jou mogelijk is. 

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Interessante weetjes

Blog & nieuws