Gastouderopvang

Jacqueline Bontenbal

Jacqueline Bontenbal

Ik ben een gezellige, eerlijke, vrolijke en enthousiaste gastouder die ook consequent en doortastend is. Belangrijk vind ik dat de kinderen zich prettig voelen bij de gastouder, daarom stel ik de kinderen op hun gemak, maak tijd voor ieder kind afzonderlijk en zorg voor een warme en ontspannen sfeer in huis. Ik bied structuur aan de kinderen met een bepaald dagritme, maar daarbinnen is genoeg ruimte voor spontane ingevingen en activiteiten. Ik werk met een kader,maar daarbinnen ben ik flexibel en richt mij op de actuele behoeftes en wensen van de kinderen, zoals lezen, voorlezen, knutselen, muziek maken, dansen, zingen, buiten spelen en uitstapjes maken naar de speeltuin en kinderboerderij.

Ik ben gastouder aan huis, dat betekent dat ik de kinderen opvang en begeleid in het huis van de vraagouders. De kinderen zijn in hun vertrouwde woon- en leefomgeving en kunnen met eigen vriendjes en vriendinnetjes spelen. Ook sporten en hobby’s bij hun eigen sportclub of vereniging is makkelijk in te passen. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Ze zijn heel leergierig, spontaan en eerlijk. Door de verschillende ontwikkelingsgebieden van een kind te begeleiden en stimuleren, zie je ze in korte tijd groeien en ontwikkelen. Aan het einde van de dag heb ik blije kinderen en blije ouders en dat is een fantastische ervaring!

Ik heb verschillende opleidingen gedaan die betrekking hebben op dit werk zoals: MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, EHBO voor kinderen, VVE Kiki Training. Daarnaast heb ik de hbo-opleiding H.T.S. voor de Confectie-Industrie afgerond.

Type opvang
Gastouderopvang
Woonplaats
Gouda
Leeftijdscategorie
Vangt op
Bij vraagouder thuis
Tuin
Huisdieren
Registratienummer(s)
Unieke kenmerken
  • Ontwikkelingsgericht
  • Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)
  • Veel ervaring
Meer informatie?

Interesse in deze gastouder? Stuur ons een bericht of bel direct met een van onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau. Samen bekijken we wat er voor jou mogelijk is. 

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Interessante weetjes

Blog & nieuws