Gastouderopvang

Jolande Steunebrink

Jolande Steunebrink

Ik ben een moeder van twee volwassen kinderen die zijn geboren in 1991 en 1994. Sinds de geboorte van mijn tweede kind ben ik al actief in de opvang waardoor ik al veel ervaring op heb kunnen doen. Kinderen kunnen bij mij heerlijk spelen met elke week een ander krat met speelgoed zodat het voor de kinderen een uitdaging blijft. Ik ga iedere dag lekker naar buiten, voor een boodschap, een wandelingetje of naar de speeltuin. Als het mooi weer is, houd ik er ook van om  in mijn tuin van 65m2 te spelen. Verder besteed ik aandacht aan feestdagen en actuele thema’s zoals dierendag, kinderboekenweek, de jaargetijden, etc. Met de kinderen knutsel ik graag om de belevingswereld van kinderen te verbreden.

Ik bied de kinderen graag een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en met andere kinderen kunnen spelen. Ik vind het prettig om veel en goed contact met de ouders te hebben zodat er geen onduidelijkheden ontstaan. Ik heb ervaring met kinderen met een allergie, en mochten er zich problemen voordoen in de ontwikkeling van een kind dan probeer ik samen met de ouders en eventueel het gastouderbureau een oplossing te vinden.

 

Type opvang
Gastouderopvang
Woonplaats
Alphen aan den Rijn
Wijk
Ambachtenbuurt
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
Vangt op
Bij gastouder thuis
Tuin
Grote tuin aanwezig (>30m2)
Huisdieren
Geen huisdieren aanwezig
Registratienummer(s)
  • Gastouderopvang: 213316055
Unieke kenmerken
  • Regelmatig op bezoek bij opa's en oma's in Noorderbrink
  • Creatief
  • Bijna 20 jaar ervaring
Meer informatie?

Interesse in deze gastouder? Stuur ons een bericht of bel direct met een van onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau. Samen bekijken we wat er voor jou mogelijk is. 

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.

Interessante weetjes

Blog & nieuws