Allereerste kinderkookboek van Junis

Gezonde voeding en veel bewegen vinden wij belangrijk. Kinderen die goed in hun vel zitten, ontwikkelen zich ook beter. Daarom letten we goed op wat zij binnen krijgen en gaan we vaak met hen naar buiten. De natuur bevat veel waardevols: we halen er niet alleen onze voedingsmiddelen uit, maar leren er ook van alles over het leven zelf. Hoe komt iets tot groei en wat is daarvoor nodig? Kinderen die daar spelenderwijs mee kennismaken, leren ook om bewuster te kijken, te ruiken en te proeven. Ongelofelijk trots zijn wij op het allereerste kinderkookboek van Junis gemaakt door kinderen van BSO-locatie Amarant.

De combinatie van gezonde voeding, bewegen en natuur vormt de basis voor het voedingsbeleid van Junis. Hoe leuk is het dan, dat onze eigen medewerkers het initiatief hebben genomen om tot dit kookboek te komen. Wat begon als een persoonlijke passie groeide uit tot een gedeelde droom, waaraan kinderen en collega’s met veel plezier hebben meegewerkt.

Dit boek is mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren. Onze dank is groot!

Onze sponsoren:

 

                     

                                                      

                           

Preview

We zijn ongelofelijk trots op het kookboek. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je meer wilt lezen over het kookboek. Dan hebben wij goed nieuws het kookboek is te koop bij Haasbeek of te bestellen via Bol.com.

 

Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.