Home / Locaties / Aquarel
Welkom bij

Aquarel

Kindercentrum Aquarel biedt alles op één locatie!

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Peuteropvang Meer info
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
2 - 4 jaar
4 - 6 jaar
6 - 8 jaar
Scholen
Immanuelschool
Registratienummers
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Werkt aan IKC met de Immanuelschool
  • Lichte en ruime ruimtes
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Midden in de Boskoopse nieuwbouwwijk Waterrijk staat het kindercentrum Aquarel van Junis Kinderopvang. Aquarel vormt samen met de Immanuelschool een Brede School. Kinderopvang en onderwijs gaan dan samen onder één dak, met verschillende opvangvormen voor verschillende leeftijden.

Het frisse kindercentrum heeft grote, lichte ruimtes met veel ramen en is sfeervol ingericht. Voor de tuin is gekozen voor het gebruik van natuurlijke materialen.

Bij het kinderdagverblijf
In de kinderdagopvang vinden kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige en uitdagende omgeving om op te groeien. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden en stimuleren de kinderen in hun ontwikkeling en geven rust en houvast als dat nodig is. De ruimte heeft genoeg uitdaging voor alle leeftijden. Er is bijvoorbeeld een lage box waar baby’s heerlijk kunnen rollen, maar ook een schattige poppenhoek en een flinke plek om te bouwen.

Voorbereiding op de basisschool
Peuteropvang bij Junis is een goede voorbereiding voor uw kind op de basisschool. De kinderen krijgen gericht ondersteuning op alle ontwikkelingsgebieden aan de hand van programma’s zoals PeuterPlein, Puk en Ko en Z’even Zien. Thema’s die passen bij de belevingswereld van kinderen zorgen voor nieuwe indrukken en ervaringen. Het stimuleren van de taalontwikkeling neemt een belangrijke plaats in. De pedagogisch medewerkers zijn dan ook VVE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie) geschoold. Dit betekent dat kinderen die extra ondersteuning bij hun taalontwikkeling kunnen gebruiken door het consultatiebureau naar ons worden doorverwezen.

Activiteiten bij de BSO
Kinderen van de Immanuelschool kunnen na schooltijd zelf doorlopen naar de buitenschoolse opvang in hetzelfde gebouw. Op locatie kunnen zij kiezen uit verschillende activiteiten. Een spelletje spelen, knutselen of juist even lekker dansen of naar buiten. Ook is er in de school een grote keuken die toegankelijk is voor de kinderen. We bakken en koken hier graag! In de hal hebben we lekkere zitzakken en een boekenkast met boeken en strips. Dus chillen kun je ook bij de BSO!

Kinderdagopvang
Maandag          07.30 – 18.30
Dinsdag          07.30 – 18.30
Woensdag          07.30 – 18.30
Donderdag          07.30 – 18.30
Vrijdag          07.30 – 18.30

Kinderopvang vanaf 7.00 uur is ook mogelijk. Geef je interesse door op de locatie!

Peuteropvang
Maandag          08.30 – 12.30
Dinsdag          08.30 – 12.30
Woensdag          08.30 – 12.30
Donderdag          08.30 – 12.30
Vrijdag          08.30 – 12.30

 

Buitenschoolse opvang
Maandag          14.00 – 18.30
Dinsdag          14.00 – 18.30
Woensdag          14.00 – 18.30
Donderdag          14.00 – 18.30
Vrijdag          14.00 – 18.30

 

Vakantieopvang
Maandag          07.30 – 18.30
Dinsdag          07.30 – 18.30
Woensdag          07.30 – 18.30
Donderdag          07.30 – 18.30
Vrijdag          07.30 – 18.30

Vakantieopvang is ook mogelijk vanaf 7.00 uur. Geef je interesse aan op de locatie!

Ontbijtclub
Maandag          07.30 – aanvang school
Dinsdag          07.30 – aanvang school
Woensdag          07.30 – aanvang school
Donderdag          07.30 – aanvang school
Vrijdag          07.30 – aanvang school

Ontbijtclub is ook mogelijk vanaf 7.00 uur. Geef je interesse aan op de locatie!

Adres
Boomgaard 4
2771 PC Boskoop

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Karlien van Bijnen
bijnen@junis.nl

Clustercoördinator
Sanne de Jong
jong@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Op deze locatie

Peuteropvang

Bij de peuteropvang van Junis, ook wel bekend als peuterspeelzaal, kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar spelen, ontdekken en vriendjes maken. De kinderen leren om samen te delen en te spelen en krijgen daarbij een extra steuntje in de rug bij de ontwikkeling van hun spraak- en taalvaardigheden. Zo worden zij op een leuke, gevarieerde en uitdagende manier voorbereid op de basisschool.

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.