Welkom bij

Aquarel

Midden in de wijk Waterrijk in Boskoop staat kindercentrum Aquarel. Samen met de Immanuelschool vormen wij een brede school en hopelijk later een IKC. We hebben alle opvangvormen én onderwijs onder 1 dak!

Over deze locatie

Kinderen van 0 tot 8 jaar ontdekken elke dag iets nieuws bij Kindercentrum Aquarel. Op ons kinderdagverblijf, de peuteropvang en bso is genoeg te doen. De allerkleinsten rollen en ontdekken in de lage box of spelen in de poppen- of bouwhoek. De peuters doen nieuwe ervaringen en krijgen extra ondersteuning bij hun taalontwikkeling met voorschoolse educatie. Zo bereiden we ons goed voor op de basisschool.

Op de bso kiezen we zelf wat we gaan doen

Kinderen van de Immanuelschool kunnen na schooltijd zelf doorlopen naar het bso-lokaal. Hier spelen we spelletjes, knutselen en dansen we of we gaan lekker naar buiten. Ook is er in de school een grote keuken waar we graag bakken en koken. In de hal hebben we lekkere banken en een boekenkast met boeken en strips om even te chillen.

 

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“Bij Aquarel werken de groepen veel samen. Daar genieten de pedagogisch medewerkers en kinderen enorm van.”

Sanne, clustermanager bij Junis
Praktische informatie Aquarel

Leeftijd: 2 – 4 jaar
LRK-nummer: 475989697
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Leeftijd: 4 – 8 jaar
Extra diensten: vakantieopvang, ontbijtclub
Scholen: Immanuelschool
LRK-nummer: 178323093
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Kinderdagverblijf*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

Peuteropvang
Maandag tot en met vrijdag: 08:15 – 12:15 uur

Bso
Maandag tot en met vrijdag: einde school tot 18:30 uur

Vakantieopvang*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

Ontbijtclub*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 uur – aanvang school

*Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor kinderdagverblijf, vakantieopvang of ontbijtclub vanaf 07:00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Boomgaard 4
2771 PC Boskoop

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Je kunt je kind inschrijven voor de buitenschoolse opvang vanaf de derde verjaardag van het kind.

Je kunt je kind inschrijven voor peuteropvang vanaf de eerste verjaardag van het kind.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Ja, je kan via het ouderportaal extra dagen aanvragen. Houd er rekening mee dat aangevraagde dagen niet kunnen worden betaald met je opgebouwde tegoed als deze buiten de 40 weken vallen.
Bij de BSO is het mogelijk om een vakantiekaart op te nemen in je contract. Hiervoor kan je zelf bepalen hoeveel vakantiedagen je wenst af te nemen op jaarbasis, met een minimum van vijf dagen. De kosten worden verdeeld over twaalf maanden en kunnen meegenomen worden in je kinderopvangtoeslag.

Bij de basisscholen die op loopafstand van de buitenschoolse opvang liggen, komen de pedagogisch medewerkers de kinderen lopend van school halen.
Voor de basisscholen die verder weg liggen van de bso, zet Junis Kinderopvang eigen (fiets)busjes in en/of heeft Junis Kinderopvang afspraken gemaakt met een taxibedrijf. Junis Kinderopvang informeert het taxibedrijf over de op te halen kinderen. Met de scholen zijn afspraken gemaakt over de opstappunten bij de school.
Het is belangrijk dat de leerkracht van je kind ervan op de hoogte is op welke manier jouw kind naar de bso gaat. Samen zorgen we er dan voor dat alle kinderen veilig aankomen bij de buitenschoolse opvang.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen