Home / Locaties / Beertjes Burch
Welkom bij

Beertjes Burch

Kinderopvang nodig in Zwammerdam? Kindercentrum Beertjes Burch biedt kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang. Ook heeft het kindercentrum een peuterspeelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Peuteropvang Meer info
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
4 - 13 jaar
2 - 4 jaar
Scholen
Oranje Nassauschool
Registratienummers
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Pedagogisch beleidsplannen
Klik op onderstaande beleidsplannen om deze te downloaden
Unieke kenmerken
  • Alle opvangvormen onder één dak
  • Toegang tot vele faciliteiten van Ipse de Bruggen
  • Groene omgeving
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 0172 – 74 58 50 of mail naar klantenservice@junis.nl.

Delen

Beertjes Burch bevindt zich in Zwammerdam op het terrein van Ipse de Bruggen, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is een mooie, rustige omgeving met veel groen. Als kinderdagverblijf maken we dankbaar gebruik van de faciliteiten van Ipse De Bruggen, zoals de sporthal, de kinderboerderij, het luchtkussen of de winkel. Zo halen we de buitenwereld op een natuurlijk manier naar binnen en daar genieten de kinderen met volle teugen van.

Licht en ruim kinderdagverblijf
De kinderdagopvang van Beertjes Burch heeft drie lichte, vrolijke groepsruimtes en een centrale speelhal. Alle groepsruimten staan met elkaar in verbinding, waardoor het gemakkelijk wordt om over en weer eens een kijkje te nemen. Onze speelhal is een ideale plek voor extra activiteiten, zoals knutselen, toneelspelen, bouwen of muziek maken. We hebben zelfs een gitaar. Als de pedagogisch medewerker daar op speelt, zingen en dansen de kinderen er op los!

Na schooltijd gezellig spelen bij Bommelsteijn
Op ons terrein is ook de buitenschoolse opvang Bommelsteijn gevestigd. Bij de BSO is er na schooltijd de ruimte om te knutselen, sporten, bakken of gewoon even lekker een boekje te lezen op de bank. Soms ondernemen we een activiteit samen met het kinderdagverblijf, zodat de overgang voor de oudste peuters soepel verloopt. De BSO is open op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag zijn we gesloten. Wel geïnteresseerd in opvang op deze dagen? Bij genoeg belangstelling zullen we ook op deze dagen open gaan.

Peuterspeelgroep
Kindercentrum Beertjes Burch heeft naast het kinderdagverblijf en de BSO ook nog een peuterspeelgroep. In deze groep kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar spelen, leren, ontwikkelen en vriendjes maken. Op een leuke en uitdagende manier worden de kinderen zo voorbereid op de basisschool.

Kinderdagopvang
Maandag         07.00 – 18.30
Dinsdag         07.00 – 18.30
Woensdag         07.00 – 18.30
Donderdag         07.00 – 18.30
Vrijdag         07.00 – 18.30 (per 1 januari 2018)

 

PeuterStart
Woensdag         08.30 – 11.30
Vrijdag         08.30 – 11.30

 

Buitenschoolse opvang
Maandag         15.15 – 18.30
Dinsdag         15.15 – 18.30
Donderdag         15.15 – 18.30
Vrijdag         15.15 – 18.30

 

Vakantieopvang
Maandag         07.00 – 18.30
Dinsdag         07.00 – 18.30
Donderdag         07.00 – 18.30

 

Adres
p/a Spoorlaan 19
2471 PB Zwammerdam

E-mailadres
beertjesburch@junis.nl

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Facebook
JunisBeertjesBurch
JunisBommelsteijn  (BSO)

Clustermanager
Liesbeth Ottens
ottens@junis.nl

Clustercoördinator
Lisette Atsma
atsma@junis.nl

 

Meivakantie

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Junis Compleet)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Gaan jullie op vakantie of wil je een dag ruilen? Geef dit dan door op de locatie.

Deze week zijn wij tijdens onze wereldreis aangekomen op het continent Azië. Alle activiteiten tijdens deze week zullen een Oosters tintje hebben. Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Ik wil mij voor deze vakantie aanmelden!

Week 18
Ochtend
Middag
30-04-2018

Vanmorgen gaan we ons opwarmen met Yoga.

Samen met de BSO Buitenspel krijgen wij een workshop Judo.

01-05-2018

Omdat het in de voorjaarsvakantie zo’n groot succes was en niet alle kinderen mee waren, vertrekken wij vanmorgen weer naar Nieuw Vennep voor het springkussenfestival!

Springen, klauteren en glijden maakt ons moe dus we sluiten de dag af met een filmpje. De film heeft uiteraard een Aziatisch tintje.

02-05-2018
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
03-05-2018

Vanmorgen gaan wij proberen onze namen in Japanse tekens te schrijven.

Vanmiddag gaan wij in onze moestuin werken.

04-05-2018
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
Week 19
Ochtend
Middag
07-05-2018

Wij starten de dag met het maken van spandoeken. Morgen willen wij elkaar namelijk goed aanmoedigen tijdens het Junis voetbaltoernooi.

Vanmiddag gaan wij gezellig naar de kinderboerderij. Kijken of er nog jonge geitjes, konijntjes en kuikentjes zijn.

08-05-2018

Vandaag is het Junis voetbaldag. Vanmorgen zullen de 8- kinderen naar het voetbaltoernooi gaan. De 8+ kinderen gaan sport en spel oefeningen doen om zich voor te bereiden op het toernooi.

Vanmiddag mogen de 8+ kinderen hun voetbal talent laten zien op het toernooi. De 8- kinderen sluiten de dag af met sport en spel activiteiten.

09-05-2018
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
10-05-2018
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
11-05-2018
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Op deze locatie

Peuteropvang

Bij de peuteropvang van Junis, ook wel bekend als peuterspeelzaal, kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar spelen, ontdekken en vriendjes maken. De kinderen leren om samen te delen en te spelen en krijgen daarbij een extra steuntje in de rug bij de ontwikkeling van hun spraak- en taalvaardigheden. Zo worden zij op een leuke, gevarieerde en uitdagende manier voorbereid op de basisschool.

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

Ruim 35 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,6!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.