Home / Locaties / Beertjes Burch
Welkom bij

Beertjes Burch

Kinderopvang in Zwammerdam? Kindercentrum Beertjes Burch biedt kinderdagopvang, PeuterStart, buitenschoolse opvang en vakantieopvang.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
PeuterStart Meer info
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
4 - 13 jaar
2 - 4 jaar
Scholen
Oranje Nassauschool
Registratienummers
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Alle opvangvormen onder één dak
  • Toegang tot vele faciliteiten van Ipse de Bruggen
  • Groene omgeving
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 0172 – 74 58 50 of mail naar klantenservice@junis.nl.

Delen

Op zoek naar kinderopvang in Zwammerdam? Beertjes Burch bevindt zich tussen Alphen aan den Rijn en Zwammerdam aan de Steekterweg. Het is een mooi gebouw, met een huiselijke uitstraling en het grenst aan een mooie grote zonnige tuin met meer dan genoeg ruimte voor zowel de BSO als de KDV. Voor de BSO kinderen is aangrenzend een basketbalveld aanwezig.

Licht en ruim kinderdagverblijf

De kinderopvang van Beertjes Burch heeft twee lichte, vrolijke groepsruimtes. Deze groepsruimtes staan met elkaar in verbinding, waardoor het gemakkelijk wordt om over en weer eens een kijkje te nemen. Daarnaast zijn er nog twee ruimtes voor de PeuterStart-groep waar ook de kinderen van de kinderopvang, als de peuters er niet zijn, heerlijk kunnen spelen. Hier is ruimte voor extra activiteiten, zoals knutselen, bouwen of toneelspelen. In de grote tuin kunnen de kinderen naar hartenlust spelen.

Na schooltijd gezellig spelen bij Bommelsteijn

Op ons terrein is ook de buitenschoolse opvang Bommelsteijn gevestigd. Bij de BSO is er na schooltijd de ruimte om te knutselen, sporten, bakken of gewoon even lekker een boekje te lezen op de bank. Soms ondernemen we een activiteit samen met het kinderdagverblijf, zodat de overgang voor de oudste peuters soepel verloopt. De BSO is open op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag zijn we gesloten. Wel geïnteresseerd in opvang op deze dagen? Bij genoeg belangstelling zullen we ook op deze dagen open gaan.

PeuterStart IJsberen

Bij Kindercentrum Beertjes Burch bieden we nu ook PeuterStart aan. Bij PeuterStart zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom om een paar uur per week met elkaar te spelen. Samen spelen is voor alle kinderen belangrijk. Spelenderwijs ontdekken zij de wereld om zich heen en leren zij ook hun eigen mogelijkheden kennen. We werken bij PeuterStart met een VVE-programma. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Het is bedoeld om alle kinderen gelijke ontwikkelingskansen te bieden. Met passende taal- en ontwikkelingsondersteuning worden de kinderen op een leuke en uitdagende manier voorbereid op de basisschool.

Kinderdagopvang
Maandag         07.00 – 18.30
Dinsdag         07.00 – 18.30
Woensdag         07.00 – 18.30
Donderdag         07.00 – 18.30
Vrijdag         07.00 – 18.30

 

PeuterStart
Maandag         08.30 – 12.00
Woensdag         08.30 – 12.00
Vrijdag         08.30 – 12.00

 

Buitenschoolse opvang
Maandag         15.15 – 18.30
Dinsdag         15.15 – 18.30
Woensdag         12.00 – 18.30
Donderdag         15.15 – 18.30
Vrijdag         15.15 – 18.30

 

Vakantieopvang
Maandag         07.00 – 18.30
Dinsdag         07.00 – 18.30
Woensdag         07.00 – 18.30
Donderdag         07.00 – 18.30
Vrijdag         07.00 – 18.30

 

Adres
Steekterweg 29
2407 BD Alphen aan den Rijn

E-mailadres
beertjesburch@junis.nl

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Facebook
JunisBeertjesBurch
JunisBommelsteijn  (BSO)

Clustermanager
Liesbeth Ottens
ottens@junis.nl

Clustercoördinator
Lisette Atsma
atsma@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Meivakantie (22 apr - 3 mei)

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Junis Compleet)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Gaan jullie op vakantie of wil je een dag ruilen? Geef dit dan door op de locatie.

Eindelijk weer vakantie!

 

Dat worden twee drukke weken op de BSO, want we hebben een heleboel leuke activiteiten gepland staan … al zeggen we het zelf.

Belangrijk: Zoals altijd geldt; bij minder dan 5 aanmeldingen sluiten de kinderen aan bij BSO Buitenspel in Alphen aan den Rijn! Bij 5 of meer aanmeldingen opent BSO Bommelsteijn haar eigen deuren, óók op de woensdag en vrijdag! Aangezien maandag, dinsdag en donderdag vaste BSO dagen zijn, gaan we ervan uit op deze dagen sowieso open te zijn.

Tip: Wacht niet te lang met aanmelden!

Ga je op vakantie? Dan wensen we je bij dezen alvast heel veel plezier!

Zo niet; Tot in de meivakantie!!

Ik wil mij voor deze vakantie aanmelden!

Week 17
Ochtend
Middag
22-04-2019
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
23-04-2019

We beginnen de vakantie met een rustige ochtend, de kinderen die het leuk vinden mogen helpen met het voorbereiden van een uitgebreide lunch! 

Na de lunch worden we om 14:00 uur op de bowlingbaan verwacht!

24-04-2019

Bij minder dan 5 aanmeldingen sluiten de kinderen aan bij BSO Buitenspel in Alphen aan den Rijn. Bij 5 of meer aanmeldingen opent BSO Bommelsteijn haar eigen deuren en gaan we in de buurt op pad.

25-04-2019

Vandaag hebben de 7+ kinderen de taak om onze titel te verdedigen op het Junis Voetbaltoernooi. Deze begint om 10:30

De – 7 kinderen gaan iets lekkers maken voor de lunch en natuurlijk aanmoedigen. Daarna gaan we rond 14:00 uur naar de kinderboerderij.

26-04-2019

Bij minder dan 5 aanmeldingen sluiten de kinderen aan bij BSO Buitenspel in Alphen aan den Rijn. Bij 5 of meer aanmeldingen opent BSO Bommelsteijn haar eigen deuren en gaan we in de buurt op pad.

Week 18
Ochtend
Middag
29-04-2019

Optimist on Tour organiseert vandaag voor de Junis kinderen vanaf 7 jaar met zwemdiploma een zwemactiviteit. Neem je handdoek en zwembroek maar mee dat wordt een ochtend vol zwempret met leerelement.

Natuurlijk denken we ook aan de andere (kleinere) kinderen vandaag die niet naar het zwembad kunnen. Deze gaan in de middag om 13:30 uur naar de voorstelling Draken & Deuntjes in Park Villa 

30-04-2019

ppssstttttttt   Verrassing!

Wat we vandaag gaan doen, blijft nog even geheim, tot we weten hoeveel kinderen er vandaag komen.

01-05-2019

Bij minder dan 5 aanmeldingen sluiten de kinderen aan bij BSO Buitenspel in Alphen aan den Rijn. Bij 5 of meer aanmeldingen opent BSO Bommelsteijn haar eigen deuren en gaan we in de buurt op pad.

02-05-2019

Vandaag een activiteit voor alle leeftijden.

We gaan vandaag naar het grootste indoor Kinderpretpark in de omgeving.

Trek dus wat makkelijks aan!

03-05-2019

Bij minder dan 5 aanmeldingen sluiten de kinderen aan bij BSO Buitenspel in Alphen aan den Rijn. Bij 5 of meer aanmeldingen opent BSO Bommelsteijn haar eigen deuren en gaan we in de buurt op pad.

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Op deze locatie

PeuterStart

PeuterStart is een plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar om te spelen en ontdekken. De kinderen maken kennis met veelzijdige spellen en materialen die thuis niet altijd voorhanden zijn en leren om samen te delen en te spelen. Bovendien krijgen zij een extra steuntje in de rug om hun spraak- en taalvaardigheden te ontwikkelen. Zo worden zij op een leuke, gevarieerde en uitdagende manier voorbereid op de basisschool.

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

Ruim 35 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.