Home / Locaties / Bubbels
Welkom bij

Bubbels

Bubbels is een gezellige PeuterStart-locatie in de prachtige Rehobothschool in Boskoop.

Type opvang
Peuteropvang Meer info
Leeftijdscategorie
2 - 4 jaar
Scholen
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • In de prachtige Rehobothschool
  • Altijd recht op een bijdrage in de kosten
  • Mooi speelplein
  • Ook voor VE-kinderen
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Is jouw kind tussen de 2 en 4 jaar? Dan is hij of zij van harte welkom bij peuteropvang Bubbels in Boskoop! Ben je benieuwd naar de inrichting van deze mooie locatie? In bovenstaande video vertelt onze collega Liesbeth over peuteropvang en geeft zij alvast een kleine rondleiding.

Peuteropvang bij Bubbels is een goede voorbereiding op de basisschool. Peuters van 2 en 3 jaar hebben contact met andere kinderen en met de pedagogisch medewerkers op de groep. Ze ontdekken waar ze goed in zijn, ze verkennen grenzen en oefenen spelenderwijs met spraak en taal. Zo maken de peuters al op jonge leeftijd kennis met wat zij later ook op school tegenkomen.

Een dagdeel  staat in het teken van ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Kinderen maken kennis met veelzijdige spellen en materialen die thuis niet altijd voorhanden zijn. Zo leren de kinderen om samen te delen en te spelen.

Bovendien werken we op iedere groep met een VVE-programma. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Dit programma is voor kinderen die een extra duwtje in de rug nodig hebben op gebied van taal of in contact met anderen. Het is bedoeld om alle kinderen gelijke ontwikkelingskansen te bieden. Deze kinderen groeien spelenderwijs in hun sociale vaardigheden en mogen in een veilige omgeving oefenen met taal- en spraakvaardigheden. Daarbij staat het plezier voorop. Leren en proberen is veel belangrijker dan kunnen en kennen.

In onze locaties werken altijd twee vaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Zij zijn deskundig in de opvang, verzorging en begeleiding van jonge kinderen en helpen de peuters bij het ontwikkelen van een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Peuteropvang
Maandag          08.30 – 12.30
Dinsdag          08.30 – 12.30
Woensdag          08.30 – 12.30
Donderdag          08.30 – 12.30

Adres
Rozenlaan 39
2771 DB Boskoop

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Karlien van Bijnen
bijnen@junis.nl

Clustercoördinator
Sanne de Jong
jong@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Peuteropvang

Bij de peuteropvang van Junis, ook wel bekend als peuterspeelzaal, kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar spelen, ontdekken en vriendjes maken. De kinderen leren om samen te delen en te spelen en krijgen daarbij een extra steuntje in de rug bij de ontwikkeling van hun spraak- en taalvaardigheden. Zo worden zij op een leuke, gevarieerde en uitdagende manier voorbereid op de basisschool.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.