Welkom bij

Bubbels

Peuteropvang Bubbels zit in de Rehobothschool in Boskoop. Bij Bubbels leren we samen spelen en ontdekken we wat onze talenten zijn. Met voorschoolse educatie oefenen we spelenderwijs met taal. Peuteropvang is een goede voorbereiding op de basisschool. We maken nu alvast kennis met wat we daar later tegenkomen.

Over deze locatie

Op de peuteropvang bij Bubbels spelen we met leeftijdsgenootjes en maken we kennis met spellen en materialen die we niet van thuis kennen. We lezen boekjes, spelen in het keukentje en de bouwhoek of spelen buiten op ons natuurlijke speelplein.

Extra ondersteuning met het VE-programma

Bij Bubbels krijgen we voorschoolse educatie (VE). Dit is specifiek voor kinderen die een extra duwtje in de rug nodig hebben op gebied van taal of in contact met anderen. De hele groep doet gezellig mee. Zo kan iedereen in een veilige omgeving oefenen met taal- en spraakvaardigheden.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Praktische informatie Bubbels

Leeftijd: 2 – 4 jaar
LRK-nummer: 106926421
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Peuteropvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08:30 – 12:30 uur

Zo kun je ons bereiken

Adres

Rozenlaan 39
2771 DB Boskoop

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor peuteropvang vanaf de eerste verjaardag van het kind.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen