Home / Locaties / De Bieb
Welkom bij

De Bieb

Bij BSO De Bieb in Boskoop is er van alles te lezen en te doen!

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
8 - 13 jaar
Scholen
Immanuelschool
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Kinderraad heeft eigen inbreng
  • Van dansen tot voetballen
  • Stoere chillplek voor oudere kinderen
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

BSO De Bieb bevindt zich in het oude raadshuis bij de bibliotheek van Boskoop. Onze U-vormige ruimte bestaat uit een zit- en huiskamer met een grote tafel in het midden waaraan we veel leuke activiteiten doen. Ook is er een ruimte met make-uptafel, verkleedkleren en een tafel waar we gezamenlijk aan eten en drinken. In de bibliotheek is nog een podium waarop we toneel kunnen spelen en direct uit school spelen we vaak op het schoolplein of in de gymzaal van de school.

Kinderen zijn de baas!
Op deze BSO hebben de kinderen het (grotendeels) voor het zeggen! Zij bepalen zelf welke activiteiten ze die dag willen doen. De pedagogisch medewerkers geven hierbij alleen sturing en begeleiding. Elke dag doen we leuke activiteiten die door de kinderen zelf zijn gekozen. We kijken ook samen met onze kinderraad, bestaande uit 5 kinderen, naar de vakantieactiviteiten, voedingslijst, invulling van feestdagen en het speelgoed.

Van alles te beleven
Bij BSO De Bieb is altijd wat leuks te doen! De kinderen lezen veel boeken in de bibliotheek en op onze relaxte loungekussens. In de bibliotheek worden regelmatig activiteiten aangeboden waarbij wij mogen aansluiten, zoals een stripverhaal maken op een green screen of werken met een 3D-printer. We doen ook regelmatig leuke workshops, houden een high tea en we gaan graag de wijk in voor verschillende natuuractiviteiten. Wat dacht je van een middagje vogels spotten of insecten en waterbeestjes zoeken?

Zin om een keertje bij De Bieb te kijken? Je bent van harte welkom!

Buitenschoolse opvang
Maandag          14:00 – 18:30
Dinsdag          14:00 – 18:30
Woensdag          14.00 – 18:30
Donderdag          14:00 – 18:30
Vrijdag           Opvang bij BSO Aquarel

Adres
Raadhuisplein 1
2771 EK Boskoop

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Karlien van Bijnen
bijnen@junis.nl

Clustercoördinator
Sanne de Jong
jong@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.