Welkom bij

De Eekhoorn

In de planetenbuurt, naast stichting Driehoorne, tegenover de moskee en vlakbij het Alrijne Ziekenhuis vind je kinderdagverblijf De Eekhoorn. Er valt genoeg te beleven bij het kinderdagverblijf, peuterdans, verven of lopen over het blotevoetenpad: we ontdekken elke dag iets nieuws bij De Eekhoorn!

Over deze locatie

Kom binnen in de centrale speelruimte! Er wordt hier door alle groepen gespeeld, gelezen en vrienden gemaakt voor het leven. Dit is de plek om onderling contact te maken. Aan de achterkant hebben we een natuurlijke tuin, met een echt blotenvoetenpad waar de kinderen de verschillende materialen kunnen ontdekken. De zandbak en een speciale plek voor de baby’s zijn natuurlijk ook niet te missen.

Activiteiten binnen- en buitenshuis

We gaan graag op stap, bijvoorbeeld naar de bibliotheek of naar de ouderen in Driehoorne en Oudshoorn. Peuterdans is bij onze kinderen een hele populaire activiteit, die wordt gegeven door onze pedagogische medewerker Samantha.

Voorschoolse educatie (VE)

Bij Eekhoorn bieden we voorschoolse educatie aan. Dit programma biedt kinderen een ondersteunend en leerzaam activiteitenaanbod op het gebied van taalvaardigheden.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Praktische informatie De Eekhoorn

Leeftijd: 0 – 4 jaar
LRK-nummer: 126236756
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Kinderdagverblijf*
Maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 18:30 uur

*Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor kinderdagverblijf vanaf 07:00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Sterrenlaan 164
2402 BC Alphen aan den Rijn

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen