Home / Locaties / De Kleine Schat
Welkom bij

De Kleine Schat

Kinderdagverblijf De Kleine Schat is een knus en gezellig kinderdagverblijf in Bodegraven. We hebben maar één groep van maximaal 16 kinderen per dag.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
Scholen
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • BoekStart in de kinderopvang
  • Peuterdans
  • Mooie natuurlijke tuin
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 0172 – 74 58 50 of mail naar klantenservice@junis.nl.

Delen

Op deze locatie vangen we kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Hierdoor kunnen we jouw kind alle rust en veiligheid bieden. Maar ook gezelligheid en leuke uitdagingen!

Op ontdekking
Bij de Kleine Schat is er genoeg te doen! Zo hebben we leuke speelplekken waar jouw kind zich lekker kan uitleven. We hebben een atelier waar we kliederen met verf, een keuken waar we koekjes bakken en een speelhal waar we leuke spellen spelen. En met mooi weer gaan we picknicken in de tuin. Natuurlijk mag jouw kind ook gewoon even een uurtje slapen om bij te komen van alle indrukken. Voor de jongste kinderen is er een afgeschermde kruip- en speelplek. Zo kunnen zij veilig de wereld om hen heen ontdekken.

Boekstart
Boekstart is een programma dat helpt bij de taalontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij willen kinderen een mooie rugzak meegeven. Dit doen we door ze enthousiast te maken voor het lezen van boeken. Voorlezen prikkelt de fantasie en vergroot de woordenschat. Door dagelijks voorleesmomenten aan te bieden, creëren we een natuurlijke leesomgeving waarin kinderen op een speelse manier hun belevingswereld kunnen vergroten.

Peuterdans
Voor kinderen is het erg belangrijk om te bewegen. En wat is er leuker om te bewegen op muziek met jouw vriendjes? Peuterdansen is een gezellige gezamenlijke activiteit die de sociale interactie tussen kinderen onderling bevordert. Spelenderwijs worden de luistervaardigheden, de sociale vaardigheden, de motoriek en de spraakontwikkeling gestimuleerd tijdens de bewegingen en het meezingen van de liedjes en rijmpjes.

Kom je ook op ontdekking bij De Kleine Schat? Je bent van harte welkom!

 

Kinderdagopvang
Maandag 07.15 – 18.15
Dinsdag 07.15 – 18.15
Woensdag 07.15 – 18.15
Donderdag 07.15 – 18.15
Vrijdag 07.15 – 18.15

Adres
Dronenplein 1a
2411 HE Bodegraven

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Facebook
JunisDeKleineSchat

Clustermanager
Evelien Ruiter
ruiter@junis.nl

Clustercoördinator
Lisanne van den Herik
herik@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.