Home / Locaties / De Schatkist
Welkom bij

De Schatkist

Welkom bij kindercentrum De Schatkist! Wij zijn een kinderdagverblijf in Bodegraven.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
0 - 2 jaar
Scholen
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Leeftijdsgerichte activiteiten
  • Veel speeltuinen in de buurt
  • Grote tuin
  • BoekStart in de kinderopvang
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Lekker naar buiten
Wist je dat De Schatkist naast kinderboerderij ‘De Oude Zustertuin’ ligt? Hier gaan we regelmatig naartoe! We spelen ook vaak buiten op onze eigen plein. Hier is genoeg te doen voor jong en oud. Binnen ook trouwens. We hebben gezellige groepsruimtes met veel speelhoeken waar jouw kind zich heerlijk kan uitleven. Het aller-leukst is natuurlijk de grote speelhal met atelier. Hier kunnen we eindeloos tekenen en knutselen.

Voorschoolse educatie (VE)
VE is een onderdeel van VVE, wat staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Bij De Schatkist bieden we een VE-programma aan.  Dit programma biedt kinderen een ondersteunend en leerzaam activiteitenaanbod op het gebied van taalvaardigheden. Taal helpt kinderen zichzelf en hun wereld beter te begrijpen. Op een speelse wijze laten de gekwalificeerde pedagogisch medewerkers de kinderen op de groep kennismaken met (nieuwe) woorden en stimuleren zij de taalontwikkeling.

Kinderen met een VVE-verwijzing vanuit het consultatiebureau zijn van harte welkom bij De Schatkist. Ook kunnen zij terecht bij locaties Goudmijn en IKC Schatrijk. Bij een VVE-verwijzing, heb je als ouder recht op een subsidie. Je kunt deze subsidie aanvragen bij de gemeente.

Boekstart
Boekstart is een programma dat helpt bij de taalontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij willen kinderen een mooie rugzak meegeven. Dit doen we door ze enthousiast te maken voor het lezen van boeken. Voorlezen prikkelt de fantasie en vergroot de woordenschat. Door dagelijks voorleesmomenten aan te bieden, creëren we een natuurlijke leesomgeving waarin kinderen op een speelse manier hun belevingswereld kunnen vergroten.

Peuterdans
Voor kinderen is het erg belangrijk om te bewegen. En wat is er leuker om te bewegen op muziek met jouw vriendjes? Peuterdansen is een gezellige gezamenlijke activiteit die de sociale interactie tussen kinderen onderling bevordert. Spelenderwijs worden de luistervaardigheden, de sociale vaardigheden, de motoriek en de spraakontwikkeling gestimuleerd tijdens de bewegingen en het meezingen van de liedjes en rijmpjes.

Wil je ontdekken welke verrassingen De Schatkist jouw kind biedt? Kom dan gerust eens langs!

 

Kinderdagopvang
Maandag 07.15 – 18.15
Dinsdag 07.15 – 18.15
Woensdag 07.15 – 18.15
Donderdag 07.15 – 18.15
Vrijdag 07.15 – 18.15

Heb je eerder of langer opvang nodig? Dat kan! Brengen en halen buiten de reguliere openingstijden gaat altijd op speciaal verzoek. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Klantenservice via 0172 745 850.

Adres
Overtocht 32
2411 BV, Bodegraven

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Marjan de Boer
marjan.deboer@junis.nl

Clustercoördinator
Anoek Straathof
straathof@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.