Welkom bij

De Schatkist

Naast kinderboerderij De Oude Zustertuin in Bodegraven vind je kinderdagverblijf Schatkist. Op ons kinderdagverblijf geven we voorschoolse educatie om de taalontwikkeling te stimuleren. En met ons knutselatelier en leuke beweegactiviteiten uiten we ons op onze eigen creatieve manier.

Over deze locatie

Bij De Schatkist houden we van (voor)lezen. Met onze voorschoolse educatie en Boekstartprogramma creëren we een natuurlijke leesomgeving en stimuleren we de taalontwikkeling. We lezen verschillende boeken en luisteren naar verhalen. Onze fantasie wordt geprikkeld en onze woordenschat vergroot. Daarnaast hebben we genoeg speelhoeken om in te spelen. In de grote hal hebben we zelfs een atelier waar we eindeloos kunnen tekenen en knutselen.

Buiten spelen en bewegen

Bewegen vinden we belangrijk. Hoe leuk is het om te bewegen met onze SpringLab beweegvloer met je vrienden? Spelenderwijs leren we daarmee goed te luisteren en sociaal te zijn. We ontdekken de bewegingen die ons lijf kan maken en oefenen met spreken. En dat allemaal door de bewegingen op de muziek en het meezingen van de liedjes en rijmpjes. We gaan ook graag naar buiten. We spelen bijvoorbeeld op ons eigen plein of we gaan naar kinderboerderij De Oude Zustertuin naast ons kinderdagverblijf.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“Lekker de ruimte hebben om samen met jouw vriendjes op avontuur te gaan, dat kan bij De Schatkist”

Ilse, clustermanager bij Junis
Praktische informatie De Schatkist

Kinderdagverblijf*
Maandag tot en met vrijdag: 07:15 – 18:15 uur

*Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor kinderdagverblijf vanaf 07:00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Overtocht 32
2411 BV, Bodegraven

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen