Home / Locaties / De Schatkist
Welkom bij

De Schatkist

Welkom bij kindercentrum De Schatkist! Wij hebben een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Ideaal voor als je kinderen in verschillende leeftijden hebt: bij ons kunnen ze op één locatie terecht.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
4 - 8 jaar
Scholen
De Willibrord/Miland, Verhoeff-Rollmanschool
Registratienummers
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Grote tuin
  • Leeftijdsgerichte activiteiten
  • Alle opvangvormen onder één dak
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 0172 – 74 58 50 of mail naar klantenservice@junis.nl.

Delen

Lekker naar buiten
Wist je dat De Schatkist naast kinderboerderij ‘De Oude Zustertuin’ ligt? Hier gaan we dagelijks naartoe! De kinderen vinden de dieren en de speeltuin geweldig en er is iedere dag een knuffeluurtje met de dieren. We spelen ook vaak buiten op onze eigen plein. Hier is genoeg te doen voor jong en oud. Binnen ook trouwens. We hebben gezellige groepsruimtes met veel speelhoeken waar jouw kind zich heerlijk kan uitleven. Het aller-leukst is natuurlijk de grote speelhal met atelier. Hier kunnen we eindeloos tekenen en knutselen.

Ons kinderdagverblijf heeft een babygroep, twee peutergroepen en drie verticale groepen.
De buitenschoolse opvang heet BSO De Schatkist en er kunnen 20 kinderen per dag spelen.
Op maandag, dinsdag en donderdag is de BSO geopend. De overige dagen is er opvang bij BSO De Klipper. In de vakanties sluiten de BSO’s vaak bij elkaar aan.

De kinderen van het kinderdagverblijf spelen ook wel eens samen met de kinderen van de buitenschoolse opvang. Zo komt jouw kind ook in contact met kinderen van andere leeftijden. Leuk: zo kunnen ze van elkaar leren en valt er altijd iets nieuws te ontdekken!

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)
Bij De Schatkist bieden we een VVE-programma aan. Dit programma biedt kinderen een ondersteunend en leerzaam activiteitenaanbod op het gebied van taalvaardigheden. Taal helpt kinderen zichzelf en hun wereld beter te begrijpen. Op een speelse wijze laten de gekwalificeerde pedagogisch medewerkers de kinderen op de groep kennismaken met (nieuwe) woorden en stimuleren zij de taalontwikkeling.

Kinderen met een VVE-verwijzing vanuit het consultatiebureau zijn van harte welkom bij de peuteropvang bij locaties Beatrix en IKC Schatrijk. Bij een VVE-verwijzing, heb je als ouder recht op een subsidie. Je kunt deze subsidie aanvragen bij de gemeente. Voor meer informatie over VVE klik hier.

Boekstart
Boekstart is een programma dat helpt bij de taalontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij willen kinderen een mooie rugzak meegeven. Dit doen we door ze enthousiast te maken voor het lezen van boeken. Voorlezen prikkelt de fantasie en vergroot de woordenschat. Door dagelijks voorleesmomenten aan te bieden, creëren we een natuurlijke leesomgeving waarin kinderen op een speelse manier hun belevingswereld kunnen vergroten.

Peuterdans
Voor kinderen is het erg belangrijk om te bewegen. En wat is er leuker om te bewegen op muziek met jouw vriendjes? Peuterdansen is een gezellige gezamenlijke activiteit die de sociale interactie tussen kinderen onderling bevordert. Spelenderwijs worden de luistervaardigheden, de sociale vaardigheden, de motoriek en de spraakontwikkeling gestimuleerd tijdens de bewegingen en het meezingen van de liedjes en rijmpjes.

Zwemservice
Bij BSO De Schatkist bieden wij zwemservice aan. Een pedagogisch medewerker brengt de kinderen die leszwemmen bij zwembad De Kuil naar het zwembad en blijft bij de zwemles aanwezig. Je kunt je zoon of dochter na afloop van de zwemles bij het zwembad ophalen.

Wil je ontdekken welke verrassingen De Schatkist jouw kind biedt? Kom dan gerust eens langs!

 

Kinderdagopvang
Maandag07.15 – 18.15
Dinsdag07.15 – 18.15
Woensdag07.15 – 18.15
Donderdag07.15 – 18.15
Vrijdag07.15 – 18.15

 

Buitenschoolse opvang
Maandag15.00 – 18.30
Dinsdag15.00 – 18.30
Donderdag15:00 – 18.30

Op woensdag en vrijdag is er opvang bij BSO De Klipper

Vakantieopvang
Maandag07.30 – 18.15
Dinsdag07.30 – 18.15
Woensdag07.30 – 18.15
Donderdag07.30 – 18.15
Vrijdag07.30 – 18.15

 

Adres
Overtocht 32
2411 BV, Bodegraven

E-mailadres
schatkist@junis.nl

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Facebook
JunisDeSchatkist

Clustermanager
Roos Blaauwhof
blaauwhof@junis.nl

Clustercoördinator
Lisanne Herik
herik@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Activiteiten januari en februari 

Het is winter en de vogeltjes hebben ook trek. Daarom maken wij een pindaketting. Daarnaast gaan wij naar kinderboerderij ‘De Oude Zustertuin’ om de dieren iets lekkers te geven. En maken wij in februari een valentijnskaart voor een speciaal iemand.

Bekijk het activiteitenprogramma van januari en februari.

Activiteiten maart en april

Het activiteitenprogramma van maart en april is bekend! Trek je leukste outfit uit de kast, want er is een modeshow. Ook heeft de Paashaas eieren verstopt. Helpen jullie ons mee met zoeken?

Bekijk het activiteitenprogramma van maart en april.

Activiteiten mei, juni en juli

Gaan jullie mee naar De Zustertuin kijken hoe het met de dieren gaat? Daarnaast gaan we Oudhollands koekhappen, snoep happen en stoelendans doen. Benieuwd geworden naar wat allemaal nog meer gaan doen? Open dan snel het activiteitenprogramma.

Bekijk het activiteitenprogramma van mei, juni en juli.

Activiteiten september en oktober

Van spelletjes spelen tot loombandtjes maken het kan allemaal in de maanden september en oktober. Natuurlijk laten we dierendag niet onopgemerkt voorbij gaan. Wat is jou lievelingsdier? Benieuwd geworden naar wat we nog meer gaan doen? Open dan snel het activiteitenprogramma hieronder.

Bekijk het activiteitenprogramma van september

Activiteiten november

De maand november staat vol met leuke activiteiten. Wat denk je van met bladeren knutselen of het maken van een paddenstoel. Deze maanden staan in het thema herfst. Ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer gaan doen? Kijk dan snel hieronder naar het volledig activiteitenprogramma.

Bekijk het activiteitenprogramma van november

Activiteiten november en december

De maanden november en december staan in het teken van het thema feest. We vieren Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. En gaan leuke activiteiten doen van pietengym tot samen het jaar afsluiten. Benieuwd naar wat we nog meer gaan doen? Klik op de link om het volledige programma te zien.

Bekijk het activiteitenprogramma van november en december

 

Kerstvakantie

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Junis Compleet)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Gaan jullie op vakantie of wil je een dag ruilen? Geef dit dan door op de locatie.

De laatste vakantie van het jaar komt al weer in het zicht. Het programma voor de kerstvakantie is af met boordevol leuke activiteiten. Van leuke knutselactiviteiten tot samen het jaar afsluiten.

Op woensdag en vrijdag zijn wij gesloten en is de opvang bij BSO de Klipper.

Let op: Wij zijn gesloten 25, 26 december en 1 januari.

Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Ik wil mij voor deze vakantie aanmelden!

Week 52
Ochtend
Middag
24-12-2018

Wij gaan op pad met elkaar.

Wij gaan op pad met elkaar.

25-12-2018
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
26-12-2018
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
27-12-2018

Rood, Groen of geel? We maken een vuurwerk knutsel!

Wat vond jij het leukste op de BSO dit jaar?

28-12-2018
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
Week 01
Ochtend
Middag
31-12-2018

Welke activiteit trek jij uit de pot?

De laatste dag van het jaar dat moet gevierd worden!

01-01-2019
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
02-01-2019
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten
03-01-2019

Wij gaan met elkaar op pad.

Wij gaan met elkaar op pad.

04-01-2019
De locatie is gesloten
De locatie is gesloten

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

Ruim 35 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.