Welkom bij

De Toverballenboom

Centraal in de wijk Kerk en Zanen, vlakbij verschillende scholen, winkels en het Europapark staat kinderdagverblijf De Toverballenboom. Binnen en buiten vormen bij ons 1 geheel. Onze groene tuin is eigenlijk een extra speelkamer. In ons tuinhuis is een atelier waar we kunstwerken maken en we hebben buiten speciale slaapplekken.

Over deze locatie

De Toverballenboom heeft 2 verdiepingen. In ons tuinhuis hebben we een aterlier waar we onze creatieve ideeën kunnen uitwerken. Natuurlijk zijn we ook veel buiten. We ontdekken elke dag iets nieuws in de groene tuin en kunnen zelfs buiten slapen in de speciale buitenbedden. Heerlijk in de frisse buitenlucht met fluitende vogels op de achtergrond.

Alle groepen hebben een eigen ruimte om in te spelen

De vertrouwde sfeer van de eigen groep vinden we belangrijk. Van daaruit durven kinderen nieuwe uitdagingen aan te gaan. De kinderen krijgen ook de mogelijkheid om soms bij de andere groepen te kijken. Zo leren ze ook kennis te maken met andere kinderen.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“Iedere dag ontdekken de kinderen nieuwe dingen in onze prachtige natuurtuin. ”

Kim, clustermanager bij Junis
Praktische informatie De Toverballenboom

Kinderdagverblijf*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

*Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor kinderdagverblijf vanaf 07:00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Vuurlaan 3 – 9
2408 NA Alphen aan den Rijn

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen