Home / Locaties / De Weidemolen
Welkom bij

De Weidemolen

Zit jouw kind op de Oostwijzer Orion, Da Vinci of Oranjerie en houdt het van natuur? Kom dan eens kijken bij thema BSO De Weidemolen!

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
7 - 13 jaar
Scholen
Oranjerie, Oostwijzer Orion, Da Vinci
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Unieke locatie bij stadsboerderij De Weidemolen
  • Natuur BSO
  • Eigen moestuin
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Natuur BSO Weidemolen is gelegen bij stadsboerderij De Weidemolen in een blokhut speciaal ingericht voor de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen ontdekken wij graag de natuur!

Bij de BSO
Bij BSO De Weidemolen is er van alles te doen. Door de samenwerking met de boerderij leren de kinderen verantwoordelijkheid te nemen en goed samen te werken. Zo helpen de kinderen elke dag mee in de stallen met het voeren en verzorgen van onder andere kippen, konijnen, schapen en pony’s. Daarnaast is er een eigen moestuin, waar de kinderen leren zaaien en oogsten.

Het is de bedoeling dat de kinderen onder begeleiding zoveel mogelijk buiten zijn. Is het echt heel slecht weer? Dan is er in de blokhut genoeg ruimte om te spelen en knutselen.

Let op! Kinderen bij De Weidemolen moeten in bezit zijn van een zwemdiploma!

 

Buitenschoolse opvang
Maandag          15.00 – 18.30
Dinsdag          15.00 – 18.30
Woensdag          –
Donderdag          15.00 – 18.30
Vrijdag          –

 

Adres
Burg. Middelberglaan 2
2721 DX Zoetermeer

Clustermanager 
Annelieke Renes
renes@junis.nl

Clustercoördinator
Lisette de Bruin
bruin@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.