Home / Locaties / Goudmijn
Welkom bij

Goudmijn

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
4 - 6 jaar
Scholen
Verhoeff-Rollmanschool, De Willibrord/Miland, Prinses Beatrixschool
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Groot aanbod sport- en bewegingsmateriaal
  • Centrale ligging
  • Veel aandacht voor buitenspelen
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Is jouw kind tussen de 4 en 7 jaar?

Dan is jouw kind de hele week van harte welkom op onze BSO-locatie Goudmijn.

Kinderen worden in overleg door een pedagogisch medewerker opgehaald van school. Bij BSO Goudmijn hebben wij een grote eigen ruimte tot onze beschikking waar de kinderen verschillende leeftijdsgerichte activiteiten kunnen doen, zoals koken, bakken en creatief bezig zijn. Dagelijks kunnen kinderen gebruik maken van het beweeglokaal. Hier bieden wij regelmatig sportieve activiteiten aan. Het grote schoolplein is zo ingericht dat er voldoende uitdaging is voor kinderen van alle leeftijden.

Zwemservice

Bij BSO Goudmijn bieden wij op maandag zwemservice aan. Een pedagogisch medewerker brengt de kinderen die leszwemmen bij zwembad De Kuil naar het zwembad en blijft bij de zwemles aanwezig. Je kunt je zoon of dochter na afloop van de zwemles bij het zwembad ophalen.

Samenwerking Sport en Welzijn

BSO Goudmijn werkt samen met de stichting Sport en Welzijn. Binnen Bodegraven zorgen zij voor een gevarieerd aanbod op sportief, cultureel en creatief gebied. Wij maken regelmatig gebruik van de faciliteiten van Sport en Welzijn binnen onze activiteitenprogramma’s.

Is jouw kind 6 jaar of ouder?

Dan stroomt je kind door naar BSO Schateiland

BSO Schateiland
De kinderen van deze BSO-locatie mogen het veld van de korfbalvereniging gebruiken. Ze hebben dus lekker veel ruimte, ook met nat weer, want er ligt een kunstgrasveld naast de kantine. Op het Schateiland besteden we ook veel aandacht aan koken en gezonde voeding. Vlak bij de locatie is een speelpark met een gave skatebaan. Daar zijn we ook vaak te vinden.

Woensdag en vrijdag

Op woensdag en vrijdag is er ook voor de kinderen van 6 jaar en ouder opvang bij BSO Goudmijn.

 

 

Buitenschoolse opvang  
Maandag 14.00 – 18.30
Dinsdag 14:00– 18.30
Woensdag 12:00 – 18:30
Donderdag 14:00 – 18:30
Vrijdag 12:00 – 18:30

 

Vakantieopvang
Maandag 07.30 – 18.30
Dinsdag 07.30 – 18.30
Woensdag 07.30 – 18.30
Donderdag 07.30 – 18.30
Vrijdag 07.30 – 18.30

Vakantieopvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Neem hiervoor contact op met de afdeling klantenservice via 0172-745 850 of via klantenservice@junis.nl.

Adres
Julianastraat 40 – 42
2411 CV  Bodegraven

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Hanna Zweverink
hanna.zweverink@junis.nl

Clustercoördinator
Lisanne van den Herik
herik@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.