Home / Locaties / Jump & Zo
Welkom bij

Jump & Zo

Spring jij met ons mee? Jump & Zo is een unieke BSO-locatie in Jump One en Fitness en Racketcenter De Leyens.

Type opvang
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
7 - 13 jaar
Scholen
Elzenhoek, Prinses Margrietschool, IKC De Tjalk, Het Plankier
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • In Fitness en Racketcenter De Leyens en trampolinepark Jump One
  • Sport BSO
  • Leeftijdsgerichte activiteiten
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Is jouw kind een echte spring-in-‘t-veld? Kom dan eens kijken bij Sport BSO Jump & Zo! Deze sportieve BSO bevindt zich in trampolinepark Jump One en Fitness en Racketclub De Leyens in Zoetermeer en biedt buitenschoolse opvang op de maandag, dinsdag en donderdag aan kinderen vanaf 7 jaar.

Lekker bewegen is gezond!

Bij deze sport BSO staat lekker bewegen centraal. De kinderen kunnen gebruikmaken van het Ninja Tag Active park; dit is een spannende Obstacle Run waar de kinderen rennen en vliegen over verschillende obstakels. Willen de kinderen even bijkomen en niets doen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Samenwerking met Jump One

Junis werkt nauw samen met Jump One. Als er een nieuwe parcours wordt bedacht, dan mogen de BSO-kinderen als echte parcoursverkenners het parcours als eerste testen. De kinderen zijn dan ook ontzettend enthousiast over deze BSO: “Het is hier fantastisch en ik wil dat papa mij morgen later komt ophalen.”

Lees hier meer over trampolinepark Jump One of Fitness en Racketclub De Leyens.

Buitenschoolse opvang
Maandag 14.30 – 18.30
Dinsdag 14.30 – 18.30
Woensdag
Donderdag 14.30 – 18.30
Vrijdag

Op de woensdagen, vrijdagen en de schoolvakanties is er geen opvang bij BSO Jump&Zo.

Adres
Salomeschouw 154
2726 JX Zoetermeer

Clustermanager
Rita Groothuizen
groothuizen@junis.nl 

Clustercoördinator
Nathalie Hoogerwerf
hoogerwerf@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.