Welkom bij

Katrijn

Langs de kinderboerderij, door het Bospark, de bocht door… Daar vind je Katrijn. Het allereerste kinderdagverblijf van Junis in het centrum van Alphen. Bij Katrijn ontdekken we elke dag iets nieuws! We spelen graag buiten en gaan regelmatig op pad. En binnen hebben we onze eigen ballenbak.

Over deze locatie

Katrijn is een klein kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We zijn vaak buiten te vinden. Ook als het regent, want daar zijn regenjassen voor! We gaan regelmatig naar Het Bospark en de kinderboerderij bij ons om de hoek. Lekker wandelen, kastanjes zoeken of konijnen aaien. Of we spelen in onze eigen groene tuin met speelhuisjes, glijbaan en zandbak. We kunnen zelfs buiten slapen in speciale buitenbedden.

We zijn nauw betrokken bij de buurt

De peuters gaan met de pedagogisch medewerkers op bezoek bij ouderen in het wijkcentrum. Ook hebben we een samenwerking met de kinderboerderij. Daardoor mogen wij zelfs buiten openingstijden even langs de geiten en schapen. En elk jaar in oktober houden we een lampionnenoptocht. We hebben het ontzettend gezellig met elkaar!

Katrijn bestaat al sinds 1980

Wij waren het allereerste kinderdagverblijf van Junis. En we zijn trots dat we na al die tijd nog steeds bestaan. Je zou het niet zeggen als je onze locatie ziet. Onze tuin is in de tussentijd opgeknapt en past bij de tijd van nu. Ook van binnen ziet er het modern uit.

 

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“De glijbaan is een geliefde speelplek op het plein van Katrijn! Lekker klimmen en klauteren!”

Melissa, clustercoördinator bij Junis
Praktische informatie Katrijn

Leeftijd: 0 – 4 jaar
LRK-nummer: 773268418
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Kinderdagverblijf
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

Zo kun je ons bereiken

Adres

Anna van Burenlaan 22
2404 GM Alphen aan den Rijn

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen