Home / Locaties / Katrijn
Welkom bij

Katrijn

Zoek je een kinderdagverblijf dat één is met de natuur? Dan moet je zeker eens komen kijken bij Katrijn! Katrijn is een ruime groene locatie, gelegen in een rustig gedeelte van het centrum van Alphen aan den Rijn.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
Scholen
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Mooie eigen ballenbak
  • Dichtbij het park en de kinderboerderij
  • Grote groene locatie in het centrum
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Het Bospark en de kinderboerderij liggen om de hoek bij kinderdagverblijf Katrijn. Daar gaan we dan ook vaak naartoe. Zelfs als het regent; dan trekken we onze regenjassen aan. Lekker wandelen, kastanjes zoeken of konijnen aaien. Omdat we een intensieve samenwerking hebben met de kinderboerderij mogen we zelfs buiten openingstijden een bezoekje aan de geiten en schapen brengen.

Lekker buitenspelen

Wij hebben zelf ook een heerlijke buitenspeelruimte met speelhuisjes, een glijbaan, een zandbak en een mooi grasveld. In de tuin is er ook een aparte ruimte voor onze allerkleinste kinderen waar zij rustig kunnen rollen, kruipen en ontdekken.

Verschillende groepen

Katrijn heeft drie verschillende groepen. Een baby- en dreumesgroep, een peutergroep en een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We passen het dagprogramma aan op de leeftijdsopbouw van elke groep. We werken aan de hand van thema’s en bedenken hierbij ook regelmatig gezamenlijke activiteiten voor alle groepen. Zo leren de kinderen elkaar goed kennen. Eens per jaar organiseren we een feestweek, met een spetterende afsluiting voor ouders en kinderen. Want sfeer maken doe je met elkaar!

Samenwerking met de buurt

We zijn nauw betrokken bij de buurt. Zo houden we met Sint Maarten elk jaar een lampionnenoptocht. Daarnaast nemen we deel aan het project ‘Jong en oud’ waarbij de peuters met de pedagogisch medewerkers op bezoek gaan bij ouderen in het wijkcentrum. Super gezellig!

Ons allereerste kinderdagverblijf

Wist je dat Katrijn het allereerste kinderdagverblijf van Junis was? We zijn al open sinds 1980. Sindsdien is onze tuin flink opgeknapt. En ook onze binnenruimte ziet er eigentijds uit. Kom je een keer bij ons kijken?

 

 

Kinderdagopvang
Maandag          07.30 – 18.30
Dinsdag          07.30 – 18.30
Woensdag          07.30 – 18.30
Donderdag          07.30 – 18.30
Vrijdag          07.30 – 18.30

Adres
Anna van Burenlaan 22
2404 GM Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Wendy Tollenaar
wendy.tollenaar@junis.nl

Clustercoördinator
Isabel Bemer
bemer@junis.nl 

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

 

 

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.