Home / Locaties / Katrijn
Welkom bij

Katrijn

Zoek je een kinderdagverblijf dat één is met de natuur? Dan moet je zeker eens komen kijken bij Katrijn! Katrijn is een ruime groene locatie, gelegen in een rustig gedeelte van het centrum van Alphen aan den Rijn.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
Scholen
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Grote groene locatie in het centrum
  • Eigen moestuin
  • Dichtbij het park en de kinderboerderij
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 0172 – 74 58 50 of mail naar klantenservice@junis.nl.

Delen

Het Bospark en de kinderboerderij liggen om de hoek bij kinderdagverblijf Katrijn. Daar gaan we dan ook vaak naartoe. Zelfs als het regent; dan trekken we onze regenjassen aan. Lekker wandelen, kastanjes zoeken of konijnen aaien. Omdat we een intensieve samenwerking hebben met de kinderboerderij mogen we zelfs buiten openingstijden een bezoekje aan de geiten en schapen brengen.

Lekker buitenspelen

Wij hebben zelf ook een heerlijke buitenspeelruimte met speelhuisjes, een glijbaan, een zandbak en grasvelden. Er is een aparte ruimte afgezet voor onze allerkleinste kinderen, alhoewel het vaak ook erg gezellig is om samen op een kleed op het grote grasveld te zitten en te kruipen. In onze moestuin verbouwen we onze eigen tomaten, komkommers, sla en aardbeien!

Thema’s

Wist je dat we maandelijks een thema verzinnen met leuke activiteiten? Denk aan ‘lente’ of ‘familie’! De kinderen uit alle groepen doen hieraan mee; ook voor de allerjongste kinderen organiseren we aparte activiteiten binnen het thema. Eens per jaar organiseren we een feestweek, met een spetterende afsluiting voor ouders en kinderen. Want sfeer maken doe je met elkaar!

Samenwerking met de buurt

We zijn nauw betrokken bij de buurt. Zo houden we met Sint Maarten elk jaar een lampionnenoptocht. Daarnaast nemen we deel aan het project ‘Jong en oud’ waarbij de peuters met de pedagogisch medewerkers op bezoek gaan bij ouderen in het wijkcentrum. Super gezellig!

Ons allereerste kinderdagverblijf

Wist je dat Katrijn het allereerste kinderdagverblijf van Junis was? We zijn al open sinds 1980. Sindsdien is onze tuin flink opgeknapt. En ook onze binnenruimte ziet er eigentijds uit. Kom je een keer bij ons kijken?

 

 

Kinderdagopvang
Maandag         07.30 – 18.30
Dinsdag         07.30 – 18.30
Woensdag         07.30 – 18.30
Donderdag         07.30 – 18.30
Vrijdag         07.30 – 18.30

Adres
Anna van Burenlaan 22
2404 GM Alphen aan den Rijn

E-mailadres
katrijn@junis.nl

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Facebook
JunisKatrijn

Clustermanager
Pamela van der Winden
winden@junis.nl

Clustercoördinator
Maartje Spaargaren
spaargaren@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

 

 

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.