Welkom bij

Kleine Beer

In de wijk Hoge Zijde, vlakbij het centrum van Alphen vind je Peuteropvang Kleine Beer. Wij zitten in basisschool Groen van Prinsterer. Kleine Beer is dé plek voor peuters die willen ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. We hebben aandacht voor de ontwikkeling van taal en bieden ook voorschoolse educatie.

Over deze locatie

Bij Kleine Beer ontdekken we talenten, verkennen we grenzen en oefenen we spelenderwijs met spraak en taal. We leren samen te spelen en dingen te delen met anderen. We maken kennis met spellen en materialen die we nog niet kennen. Peuteropvang is een goede voorbereiding op de basisschool. We hebben genoeg ruimte om te klimmen, fietsen, rennen, glijden en te spelen. Kom ook ontdekken bij Kleine Beer!

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“De kinderen hebben de mogelijkheid om “boven” te spelen, dat biedt uitdaging en maakt deze locatie uniek!”

Melissa, clustercoördinator bij Junis
Praktische informatie Kleine Beer

Leeftijd: 2 – 4 jaar
LRK-nummer: 135803238
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Peuteropvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08:30 – 12:30

Zo kun je ons bereiken

Adres

Jan van Nieuwenhuijzenstraat 26
2405 VG Alphen aan den Rijn

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor peuteropvang vanaf de eerste verjaardag van het kind.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen