Home / Locaties / KC Meesterlijk
Welkom bij

KC Meesterlijk

Kindcentrum Meesterlijk bevindt zich in Dorpshuis De Som (voorheen Dorpshuis De Meester) in Hazerswoude-Rijndijk. Je kunt bij ons terecht voor kinderdagopvang en binnenkort ook voor buitenschoolse opvang.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
Scholen
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Centrale ligging
  • Gevestigd in Dorpshuis De Som
  • Groot speelplein
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 0172 – 74 58 50 of mail naar klantenservice@junis.nl.

Delen

Nieuw Kindcentrum Meesterlijk opent op 19 april!

Het Dorpshuis is een fijne centrale plek voor de inwoners van Hazerswoude-Rijndijk. Te midden van deze gezelligheid openen wij ons kinderdagverblijf met onze eigen natuurlijk ingerichte ruimte, buiten speelgebied en privacy. Onze kinderen lezen (kijken) boekjes in de bibliotheek, doen mee met de yoga of gaan schilderen in de creatieve ruimte. Wij bieden hele dagen opvang aan, maar ook voor halve dagen opvang of flexibele opvang kun je bij ons terecht.

Na de meivakantie ook 8+ BSO

Maandag 17 mei start deze locatie ook met een 8+ BSO-groep!

Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Wil je nu alvast meer weten? Bel dan onze klantenservice: 0172 – 745 850. Voor een impressie van het interieur, zie de moodboards voor het kinderdagverblijf en de BSO hieronder!

 

Kinderdagopvang
Maandag          07.00 – 18.30
Dinsdag          07.00 – 18.30
Woensdag          07.00 – 18.30
Donderdag          07.00 – 18.30
Vrijdag          07.00 – 18.30

 

 

 

Adres
Joseph Haydnlaan 5
2394 GJ Hazerswoude-Rijndijk

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Reliza Lamain
lamain@junis.nl

Clustercoördinator
Paula Hogenelst
hogenelst@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via de OuderApp.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Junis Compleet)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

We realiseren ons dat we op dit moment in onzekere tijden leven door het coronavirus. Wij stellen daarom ons activiteitenprogramma onder voorbehoud op. Uitjes worden op dit moment niet in onze programma’s opgenomen (met uitzondering van eventuele buitenactiviteiten voor de 8+ BSO’s). Indien er op de BSO een workshop door een externe partij wordt verzorgd, worden de RIVM maatregelen in acht genomen.

Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij jouw BSO? De pedagogisch medewerkers van jouw groep sturen het programma via de OuderApp naar jou toe.

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.