Home / Locaties / Meesterlijk
Welkom bij

Meesterlijk

Kindercentrum Meesterlijk bevindt zich in dorpshuis De Som (voorheen dorpshuis De Meester) in Hazerswoude-Rijndijk. Je kunt bij ons terecht voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Buitenschoolse opvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
8 - 12 jaar
Scholen
J.P.F. Steijaert, De Tweeklank
Registratienummers
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Samenwerking met de bibliotheek
  • Gevestigd in Dorpshuis De Som
  • Avontuurlijke belevingstuin
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Kindercentrum Meesterlijk

Het dorpshuis is een fijne centrale plek voor de inwoners van Hazerswoude-Rijndijk. Te midden van deze gezelligheid bevinden zich ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Het gerenoveerde dorpshuis biedt daarnaast onderdak aan de bibliotheek en Tom in de Buurt en verschillende maatschappelijke en culturele organisaties maken gebruik van de faciliteiten.

Kinderdagverblijf Boekenbende

Binnen het dorpshuis hebben wij onze eigen natuurlijk ingerichte ruimte, buiten speelgebied en privacy. Op het kinderdagverblijf lezen (kijken) onze kinderen boekjes in de bibliotheek, doen mee met de yoga of gaan schilderen in de creatieve ruimte. Wij bieden hele dagen opvang aan, maar ook voor halve dagen opvang of flexibele opvang kun je bij ons terecht.

8+ BSO

Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom bij BSO Klassewerk. De kinderen hebben de beschikking over een ruim, licht en geheel naar stijl van het dorpshuis ingericht lokaal. Hier staat alles klaar om lekker los te gaan met Kapla, LEGO, verkleedkleren, spelletjes, techniek en koken. Ook kunnen de kinderen onze avontuurlijke belevingstuin ontdekken. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de faciliteiten in het dorpshuis, zoals de muziekruimte, het aterlier en de bibliotheek waar we nauw mee samenwerken. We bieden een uitdagend en themagericht activiteitenprogramma aan in de school- en vakantieweken, passend bij de leeftijd van de kinderen.

Is jouw kind tussen de 4 en 7 jaar? Dan is je kind van harte welkom bij BSO ZieZo.

 

Kinderdagopvang
Maandag          07.30 – 18.30
Dinsdag          07.30 – 18.30
Woensdag          07.30 – 18.30
Donderdag          07.30 – 18.30
Vrijdag          07.30 – 18.30

Kinderdagopvang vanaf 7.00 uur is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Buitenschoolse opvang
Maandag          14.30 – 18.30
Dinsdag          14.30 – 18.30
Donderdag          14.30 – 18.30
Vrijdag          12.00 – 18.30

Op woensdag is er buitenschoolse opvang bij BSO ZieZo.

 

Adres
Joseph Haydnlaan 5
2394 GJ Hazerswoude-Rijndijk

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Clustermanager
Reliza Lamain
lamain@junis.nl

Clustercoördinator
Paula Hogenelst
hogenelst@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Iedere buitenschoolse opvang heeft in schoolweken en tijdens de vakantieopvang zijn eigen activiteitenaanbod, afgestemd op de wensen en het ontwikkelingsniveau van de groep. Wil je weten wat voor leuks er op het programma staat bij de BSO? De pedagogisch medewerkers van de groep plaatsen het activiteitenprogramma in jouw agenda in het Ouderportaal. Ben je nieuwsgierig naar zo’n activiteitenprogramma? Kijk dan bij vakantieopvang naar het voorbeeldprogramma.

Vakantiekaart
Heeft jouw kind een vakantiekaart? Geef dan de gewenste vakantiedagen uiterlijk twee weken voor start van de vakantie aan ons door via het Ouderportaal.

Komt jouw kind het gehele jaar naar de opvang (Compleet pakket)? Dan gaan we er vanuit dat je kind op de reguliere dagen aanwezig is. Je hoeft je dan niet aan te melden. Komt je kind een dag niet? Geef dit dan uiterlijk twee weken voor de afwezige dag aan ons door. We kunnen dan het vakantieprogramma en onze personeelsplanning goed afstemmen. Daarnaast ontvang je afwezigheidstegoed voor de dag(en) dat jouw kind niet op de BSO is geweest.

Vraag meer informatie aan

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). BSO is kinderopvang buiten schooltijden. Dit kan zijn voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd en in de vakanties. Er is van alles te doen bij de BSO! Zo gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen, sporten of een activiteit doen die de kinderen bedacht hebben.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.