Welkom bij

Minoes

Vlakbij het centrum van Alphen staat kinderdagverblijf Minoes. We hebben een mooie groene ontdektuin waar we graag samen de natuur beleven. We wandelen ook vaak naar de winkels of kinderboerderij Bospark bij ons in de buurt. Elke dag is bijzonder bij Minoes!

Over deze locatie

Bij kinderdagverblijf Minoes vinden we het belangrijk om met elkaar de natuur te ervaren. Met aandacht voor de seizoenen en een gezonde frisse neus. We spelen graag in onze heerlijke groene tuin, waar we zelfs een spannend doolhof hebben. Voor de baby’s is er een veilige afgeschermde hoek. Daar kunnen zij op hun eigen tempo de natuur en het buiten zijn ontdekken. Wij zijn iedere dag wel even buiten te vinden. Ook als het regent!

Plezier voor verschillende leeftijden

Minoes heeft een baby- en dreumesgroep, een peutergroep en een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De groepen hebben een eigen dagprogramma, maar we doen ook regelmatig samen activiteiten. Zo leren de kinderen elkaar goed kennen.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“In de mooie, groene tuin hebben alle kinderen veel ruimte om te leren en te ontdekken!”

Melissa, clustercoördinator bij Junis
Praktische informatie Minoes

Leeftijd: 0 – 4 jaar
LRK-nummer: 776716116
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

 

Kinderdagverblijf
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

Zo kun je ons bereiken

Adres

Brittenruststraat 38,
2405 GJ Alphen aan den Rijn

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen