Welkom bij

Onderzeeër

Bso Onderzeeër staat in de levendige wijk Snijdelwijk in Boskoop. We zitten bij de Immanuelschool en De Zevensprong in het gebouw. Daar hebben we een eigen kooklokaal en atelier waar we ons kunnen uitleven. Ook spelen we heerlijk buiten op het schoolplein of we gaan op bezoek bij de kinderboerderij en speeltuin in de buurt.

Over deze locatie

Bij bso Onderzeeër kokkerellen we graag in ons mooie kooklokaal of creëren we nieuwe dingen in het atelier. We doen ook regelmatig leuke workshops, houden een high tea en we gaan graag de wijk in om bijvoorbeeld een middagje vogels te spotten of insecten en waterbeestjes te zoeken. Direct uit school spelen we vaak lekker buiten op het schoolplein van de school. Of we gaan samen met de pedagogisch medewerkers naar de pannakooi in de speeltuin of de kinderboerderij in de buurt.

Kinderen zijn de baas!

Op deze bso hebben de kinderen het (grotendeels) voor het zeggen. We bepalen zelf welke activiteiten we die dag willen doen. De pedagogisch medewerkers helpen natuurlijk een handje, maar begeleiden de kinderen vooral. We hebben ook een kinderraad. Samen met deze 5 kinderen hebben we het bijvoorbeeld over de vakantieactiviteiten, het eten en drinken op de groep, hoe we feestdagen vieren en welk speelmateriaal er op de locatie aanwezig is.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“Bij bso Onderzeeër krijgen de kinderen veel ruimte voor zelfstandigheid. Je ziet ze hiervan genieten en meer (zelf)vertrouwen ontwikkelen!”

Sanne, clustermanager bij Junis
Praktische informatie Onderzeeër

Leeftijd: 8 – 13 jaar
Extra diensten: ontbijtclub, vakantieopvang
Scholen: Immanuelschool
LRK-nummer: 260195546
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Bso
Maandag tot en met donderdag: 14:00 tot 18:30 uur
Vrijdag: 14:00 tot 18:30 uur bij Aquarel

Vakantieopvang*
Maandag tot en met donderdag: 07:30 tot 18:30 uur

Ontbijtclub*
Maandag tot en met donderdag: 07:30 uur tot aanvang school bij Aquarel

*Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor vakantieopvang en ontbijtclub vanaf 7:00 uur!

 

Zo kun je ons bereiken

Adres

Snijdelwijklaan 4b
2771 SX Boskoop

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor de buitenschoolse opvang vanaf de derde verjaardag van het kind.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Ja, je kan via het ouderportaal extra dagen aanvragen. Houd er rekening mee dat aangevraagde dagen niet kunnen worden betaald met je opgebouwde tegoed als deze buiten de 40 weken vallen.
Bij de BSO is het mogelijk om een vakantiekaart op te nemen in je contract. Hiervoor kan je zelf bepalen hoeveel vakantiedagen je wenst af te nemen op jaarbasis, met een minimum van vijf dagen. De kosten worden verdeeld over twaalf maanden en kunnen meegenomen worden in je kinderopvangtoeslag.

Bij de basisscholen die op loopafstand van de buitenschoolse opvang liggen, komen de pedagogisch medewerkers de kinderen lopend van school halen.
Voor de basisscholen die verder weg liggen van de bso, zet Junis Kinderopvang eigen (fiets)busjes in en/of heeft Junis Kinderopvang afspraken gemaakt met een taxibedrijf. Junis Kinderopvang informeert het taxibedrijf over de op te halen kinderen. Met de scholen zijn afspraken gemaakt over de opstappunten bij de school.
Het is belangrijk dat de leerkracht van je kind ervan op de hoogte is op welke manier jouw kind naar de bso gaat. Samen zorgen we er dan voor dat alle kinderen veilig aankomen bij de buitenschoolse opvang.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen