Home / Locaties / Oosterheem
Welkom bij

Oosterheem

Kinderdagverblijf Oosterheem is een mooi groot kinderdagverblijf op een centrale plek in de wijk Oosterheem.

Type opvang
Speeltaalhuis Meer info
Kinderdagopvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
Scholen
Registratienummers
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Grote ruime locatie
  • Centrale ligging in de wijk
  • Natuurtuin
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 0172 – 74 58 50 of mail naar klantenservice@junis.nl.

Delen

Baby’s en peuters zijn van harte welkom bij kinderdagverblijf Oosterheem. Je vindt onze mooie ruime locatie met intieme sfeer op een centrale plek in de wijk, naast basisscholen Da Vinci, Noorderlicht en De Vuurtoren.

Meerdere groepen, meerdere mogelijkheden

De locatie heeft veel ramen, waardoor de lokalen heerlijk licht zijn. Het kinderdagverblijf heeft 11 groepen. Vind je het fijn als jouw baby in een babygroep komt? Dat kan! Wens je juist een verticale groep (0 tot 4 jaar) waar je kindje ook met andere leeftijden in contact komt? Ook dat kan bij ons kinderdagverblijf. In alle groepen bieden onze pedagogisch medewerkers een passend activiteitenaanbod.

Lekker naar buiten!

Aan ons kinderdagverblijf zit een grote buitenspeelplaats. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen in de zandbak, zich uitleven tijdens een potje voetbal of een rondje rijden op onze steppen of fietsjes. Regelmatig maken we ook leuke uitstapjes! Dan gaan we bijvoorbeeld met z’n allen naar de bibliotheek in het winkelcentrum of naar kinderboederij De Weidemolen.

Speeltaalhuis

Het Speeltaalhuis is een losse peutergroep binnen kinderdagverblijf Oosterheem. Bij het Speeltaalhuis werken we met een VVE-programma van Piramide. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling.  Het Speeltaalhuis is vier ochtenden per week geopend van 8.15 tot 12.15 uur en biedt plek aan 13 kinderen per ochtend. We hebben binnen het Speeltaalhuis 6 plekken gereserveerd voor kinderen met een VVE-verwijzing vanuit het consultatiebureau (Centrum Jeugd en Gezin).

 

Kinderdagopvang
Maandag 07.00 – 18.30
Dinsdag 07.00 – 18.30
Woensdag 07.00 – 18.30
Donderdag 07.00 – 18.30
Vrijdag 07.00 – 18.30

 

Speeltaalhuis
Maandag 08.15 – 12.15
Dinsdag 08.15 – 12.15
Woensdag
Donderdag 08.15 – 12.15
Vrijdag 08.15 – 12.15

 

Adres
Sumatra 265
2721 GK Zoetermeer

Clustermanager
Marjan de Boer
boer@junis.nl

Clustercoördinatoren
Yentl Smit
smit@junis.nl

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Speeltaalhuis

Bij het Speeltaalhuis zijn peuters van 2 tot 4 jaar van harte welkom om met elkaar te spelen en de wereld te ontdekken. Daarnaast bieden de pedagogisch medewerkers de kinderen een uitdagend programma voorschoolse educatie. Bij voorschoolse educatie krijgen peuters in de peuteropvang of kinderdagopvang een specifiek aanbod aan activiteiten. Deze activiteiten bieden extra ondersteuning gericht op de (taal)ontwikkeling bij kinderen.

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.