Home / Locaties / Oosterheem
Welkom bij

Oosterheem

Kinderdagverblijf Oosterheem is een mooi groot kinderdagverblijf op een centrale plek in de wijk Oosterheem.

Type opvang
Speeltaalhuis Meer info
Kinderdagopvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
Scholen
Registratienummers
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Grote ruime locatie met VE aanbod
  • Centrale ligging in de wijk
  • Natuurtuin
Interesse?

Schrijf je vrijblijvend in of klik op "info aanvragen" en vul je gegevens in, dan nemen we binnen vijf werkdagen persoonlijk contact met je op.

Delen

Kinderen van 0-4 jaar zijn van harte welkom bij kinderdagverblijf Oosterheem. Je vindt onze mooie ruime locatie met intieme sfeer op een centrale plek in de wijk, naast basisscholen Da Vinci, Noorderlicht en De Vuurtoren.

Meerdere groepen, meerdere mogelijkheden

De locatie heeft veel ramen, waardoor de lokalen heerlijk licht zijn. Het kinderdagverblijf heeft 11 groepen. Vind je het fijn als jouw baby in een babygroep komt? Dat kan! Wens je juist een verticale groep (0 tot 4 jaar) waar je kindje ook met andere leeftijden in contact komt? Ook dat kan bij ons kinderdagverblijf.

Activiteitenaanbod

In alle groepen bieden onze pedagogisch medewerkers een passend activiteitenaanbod. In ons maandelijkse activiteitenprogramma bieden we activiteiten aan die vallen onder een speciaal thema. Ook aan de baby’s en dreumesen bieden we speciale leeftijdsgerichte activiteiten binnen het thema aan.

Lekker naar buiten!

Bij ons kinderdagverblijf zit een grote natuurtuin. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen in de zandbak, klimmen en klauteren op de boomstammen en de natuur ontdekken. Buiten is er ook een aparte ruimte voor de allerkleinste kinderen. Hier kunnen zij rustig rollen, kruipen en ontdekken. Regelmatig maken we ook leuke uitstapjes. Wij gaan dan bijvoorbeeld naar de bibliotheek in het winkelcentrum of naar kinderboerderij De Weidemolen.

Speeltaalhuis

Het Speeltaalhuis is een losse peutergroep binnen kinderdagverblijf Oosterheem. Bij het Speeltaalhuis werken we met een VE-programma van Piramide. VE staat voor Voorschoolse Educatie en stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling.  Het Speeltaalhuis is vier ochtenden per week geopend van 8.15 tot 12.15 uur en biedt plek aan 13 kinderen per ochtend. We hebben binnen het Speeltaalhuis 6 plekken gereserveerd voor kinderen met een VE-verwijzing vanuit het consultatiebureau (Centrum Jeugd en Gezin).

 

Kinderdagopvang
Maandag 07.00 – 18.30
Dinsdag 07.00 – 18.30
Woensdag 07.00 – 18.30
Donderdag 07.00 – 18.30
Vrijdag 07.00 – 18.30

 

Speeltaalhuis
Maandag 08.15 – 12.15
Dinsdag 08.15 – 12.15
Woensdag 08.15 – 12.15
Donderdag 08.15 – 12.15
Vrijdag 08.15 – 12.15

 

Adres
Sumatra 265
2721 GK Zoetermeer

Clustermanager
Naomi Westdorp
westdorp@junis.nl

Clustercoördinatoren
Yentl Smit
smit@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Vraag meer informatie aan

Persoonlijk kinderopvangadvies

* Verplichte velden

Op deze locatie

Speeltaalhuis

Bij het Speeltaalhuis zijn peuters van 2 tot 4 jaar van harte welkom om met elkaar te spelen en de wereld te ontdekken. Daarnaast bieden de pedagogisch medewerkers de kinderen een uitdagend programma voorschoolse educatie. Bij voorschoolse educatie krijgen peuters in de peuteropvang of kinderdagopvang een specifiek aanbod aan activiteiten. Deze activiteiten bieden extra ondersteuning gericht op de (taal)ontwikkeling bij kinderen.

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Over ons

40 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.