Welkom bij

Piratenschip

Tussen de Willibrord Miland-School en de Prinses Beatrixschool vind je een geheel nieuw kindcentrum: Piratenschip. De groepen van het kinderdagverblijf zitten beneden in het pand en de BSO heeft op de 1ste verdieping volop speelruimte. Buiten is er een natuurlijke tuin en binnen een grote keuken om samen met de kinderen te koken.

Over deze locatie

Op deze locatie hebben we meerdere ruimtes met bedjes voor de allerkleinste.

Boekstart is een programma dat helpt bij taalontwikkeling voor kinderen van 0-4 jaar

Dit doen we door ze enthousiast te maken voor het lezen van boeken. Voorlezen prikkelt de fantasie en vergroot de woordenschat. Door dagelijks voorleesmomenten aan te bieden, creëren we een natuurlijke leesomgeving waarin kinderen op een speelse manier hun belevingswereld kunnen vergroten.

 

 

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Praktische informatie De Kleine Schat

Leeftijd: 0 – 4 jaar
LRK-nummer:  333689173
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Extra diensten: vakantieopvang
Scholen: Verhoeff-Rollmanschool, De Willibrord/Miland, Prinses Beatrixschool
LRK-nummer: 213032995
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Kinderdagverblijf
Maandag tot en met vrijdag: 07:15 – 18:15 uur

BSO
Maandag, dinsdag, donderdag: 14:00 – 18:30
Woensdag en vrijdag: 12:30 – 18:30

Vakantieopvang*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30

* Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor vakantieopvang vanaf 07:00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Dronenplein 1a
2411 HE Bodegraven

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen