Welkom bij

Stijntje Stoer

Aan de rand van Hazerswoude-Dorp zit Stijntje Stoer. Een groot kindercentrum met alle opvangvormen onder 1 dak, voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Bij Stijntje Stoer zijn we graag buiten. We hebben heerlijke tuinen voor verschillende leeftijden om te ontdekken en de kleintjes kunnen zelfs buiten slapen in speciale buitenbedden. De peuters krijgen voorschoolse educatie en de BSO-kinderen kunnen vóór schooltijd naar onze ontbijtclub.

Over deze locatie

Bij Stijntje Stoer ontdekken we elke dag iets nieuws! Iedere groep heeft een eigen ruimte als basis. Daarnaast spelen we samen in de verbindende hal. Hier doen we bijvoorbeeld ook aan peuterdans. We gaan ook graag eropuit. We gaan naar de groentewinkel of de speelweide in de polder. Op de peutergroep ontdekken we onze talenten en krijgen we voorschoolse educatie.

Voor- en naschoolse opvang bij Stijntje Stoer

Voor schooltijd is bij Stijntje Stoer de ontbijtclub. We beginnen de dag door samen te ontbijten. Daarna spelen we nog even totdat het tijd is om samen naar school te gaan. Na school gaan kinderen tot 6 jaar naar Stijntje Stoer. We beginnen de middag ontspannen met een stukje voorlezen. De pedagogisch medewerker of een van de kinderen leest een verhaal en de anderen luisteren. Daarna kiezen we zelf de activiteit die bij ons past. Lekker chillen in de droomtent of spelen in de poppenhoek bijvoorbeeld.

BSO’s voor verschillende leeftijden in Hazerswoude-Dorp

Junis heeft 3 BSO’s in Hazerswoude-Dorp. Kinderen tot 6 jaar gaan naar kindercentrum Stijntje Stoer. Kinderen van 6 tot 8 jaar stromen door naar buur-BSO Polderpost. Kinderen vanaf 8 jaar gaan naar buur-BSO Superstijn bij voetbalvereniging Hazerswoudse Boys. De 3 locaties zijn vlakbij elkaar. Op woensdag en vrijdag zijn Polderpost en Superstijn gesloten en spelen alle kinderen tot 13 jaar bij Stijntje Stoer.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“Stijntje Stoer is heel huiselijk en gezellig. Het is een uitdagende omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen.”

Monique, clustercoördinator bij Junis
Praktische informatie Stijntje Stoer

Leeftijd: 2 – 4 jaar
LRK-nummer: 177590592
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Extra diensten: ontbijtclub, vakantieopvang
Scholen: St. Michaëlschool, De Springplank (Sportparklaan), Johannes Post
LRK-nummer: 616953768
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Kinderdagopvang
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

Peuteropvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08:30 – 12:30 uur

BSO
Maandag, dinsdag en donderdag: 14:30 – 18:30 uur
Woensdag: 12:15 – 18.30 uur
Vrijdag: 11:30 – 18:30 uur

Vakantieopvang*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

Ontbijtclub*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – aanvang school

* Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor de ontbijtclub of vakantieopvang vanaf 07:00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Sportparklaan 3
2391 AX Hazerswoude-Dorp

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Je kunt je kind inschrijven voor de buitenschoolse opvang vanaf de derde verjaardag van het kind.

Je kunt je kind inschrijven voor peuteropvang vanaf de eerste verjaardag van het kind.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Ja, je kan via het ouderportaal extra dagen aanvragen. Houd er rekening mee dat aangevraagde dagen niet kunnen worden betaald met je opgebouwde tegoed als deze buiten de 40 weken vallen.
Bij de BSO is het mogelijk om een vakantiekaart op te nemen in je contract. Hiervoor kan je zelf bepalen hoeveel vakantiedagen je wenst af te nemen op jaarbasis, met een minimum van vijf dagen. De kosten worden verdeeld over twaalf maanden en kunnen meegenomen worden in je kinderopvangtoeslag.

Bij de basisscholen die op loopafstand van de buitenschoolse opvang liggen, komen de pedagogisch medewerkers de kinderen lopend van school halen.
Voor de basisscholen die verder weg liggen van de bso, zet Junis Kinderopvang eigen (fiets)busjes in en/of heeft Junis Kinderopvang afspraken gemaakt met een taxibedrijf. Junis Kinderopvang informeert het taxibedrijf over de op te halen kinderen. Met de scholen zijn afspraken gemaakt over de opstappunten bij de school.
Het is belangrijk dat de leerkracht van je kind ervan op de hoogte is op welke manier jouw kind naar de bso gaat. Samen zorgen we er dan voor dat alle kinderen veilig aankomen bij de buitenschoolse opvang.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen