Welkom bij

Tierlantijn

Tierlantijn is een klein kinderdagverblijf in de wijk Ridderveld in Alphen. We zitten vlakbij basisschool Het Startblok en BSO De Flierefluiters. We vinden het heerlijk om buiten te zijn in onze groene ontdektuin. We kunnen zelfs buiten slapen. Tierlantijn is ook een van de kinderdagverblijven waar we voorschoolse educatie krijgen.

Over deze locatie

Tierlantijn heeft verschillende groepen met elk hun eigen sfeer. Een baby-dreumesgroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4 jaar). Regelmatig staan de deuren binnen open en kunnen we over en weer binnenlopen of kruipen. Kinderdagverblijf Tierlantijn is een van de kinderdagverblijven waar we voorschoolse educatie krijgen. In het bijzonder kinderen met een VVE-verwijzing. En kinderen zonder VVE-verwijzing? Die genieten lekker mee.

Vanuit alle ruimtes stappen we direct het groene grasveld in

Onze grote tuin staat vol met plekken om te ontdekken. Er is een heuvel met glijbaantje en veel speelse begroeiing. We hebben ons eigen plein waar we kunnen fietsen, voetballen en in de zandbak spelen. Wij zijn elke dag buiten. Of je nu in de zon gaat picknicken of met je laarzen door de plassen stampt, buiten spelen is genieten. De babygroep heeft een eigen tuin, speciaal voor de jongste ontdekkers. We slapen zelfs buiten in speciale buitenbedden.

 

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Praktische informatie Tierlantijn

Kinderdagverblijf
Maandag tot en met vrijdag: 07:00- 18:30 uur

 

 

Zo kun je ons bereiken

Adres

Liszthof 90
2402 GS Alphen aan den Rijn

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen