Home / Locaties / Toermalijn
Welkom bij

Toermalijn

Ken je kinderdagverblijf Toermalijn al? Je vindt ons in de wijk Ridderveld, dichtbij het Alrijne ziekenhuis.

Type opvang
Kinderdagopvang Meer info
Leeftijdscategorie
0 - 4 jaar
Scholen
Registratienummer
Klik op registratienummer voor ons laatste inspectierapport
Unieke kenmerken
  • Grote groene tuin
  • Leeftijdsgerichte activiteiten
  • Kinderkapper
Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantenservice. Bel 0172 – 74 58 50 of mail naar klantenservice@junis.nl.

Delen

We gaan vaak een frisse neus halen op onze grote, veilige buitenruimte. Met een ren- en fietsplein, een houten speelhuisje, zandbak en aparte babyweide is er genoeg te beleven. We gaan ook graag op stap bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of naar een andere locatie.

Knutselen, gymen en zingen

Onze teams werken samen om locatiebreed ontwikkelingsgerichten activiteiten aan te bieden aan de kinderen. We doen iedere dag leuke verschillende activiteiten, zoals lekker bewegen, knutselen of muziek maken. We willen de kinderen blijven uitdagen om de wereld om hen heen te ontdekken. Zo is iedere dag een bijzondere ervaring: voor hen en voor ons! In ons maandelijkse activiteitenprogramma bieden we activiteiten aan in een speciaal thema, zoals bijvoorbeeld winter, familie of beroepen. Ook aan de baby’s en dreumesen bieden we speciale leeftijdsgerichte activiteiten binnen het thema aan.

Divers en uitdagend speelmateriaal

Elke groep heeft een eigen ruimte, maar we gebruiken ook vaak de ruime hal. Hier is veel uitdagend speelmateriaal, zoals: muziekinstrumenten, een poppenkast, verf, speciale gezelschapsspellen en een zandbak, waarmee de kinderen zich lekker kunnen uitleven.

Op bezoek bij de oma’s uit Oudshoorn

Een keer per maand gaan we met onze peuters naar locatie Oudshoorn om hier samen met de oma’s van de damessoos activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld liedjes zingen of beweegactiviteiten.

 

Op de locatie Toermalijn heeft Junis een samenwerking met Kombino Kinderopvang. Door deze samenwerking kan Junis op deze locatie gespecialiseerde medische kinderzorg bieden. Bij Junis is iedereen welkom en kan elk kind zonder zorgen naar de kinderopvang.

Voor wie?

Kinderen die meer zorg nodig hebben op medisch gebied of pedagogisch gebied kunnen bij de Toermalijn terecht voor kinderopvang. Of het nu gaat om het syndroom van Down, sondevoeding, een spierziekte of een ontwikkelingsachterstand, elk kind kan hier zonder zorgen naar de kinderopvang. Om jouw kind zo veel mogelijk met het normale dagprogramma mee te laten draaien, krijgt jouw kind aangepaste individuele zorg.

Over Kombino

Kombino doet er alles aan om jouw kind een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Kombino vindt het belangrijk dat kinderen met een beperking gewoon kunnen spelen met hun leeftijdsgenoten. Het maakt niet uit dat hun ene vriendje meer zorg nodig heeft dan hun andere vriendje. Kinderen met een behoefte aan extra zorg kunnen gewoon samen met andere kinderen naar de kinderopvang.

Locaties

Wij bieden medische zorg bij kinderdagverblijf Toermalijn in Alphen aan den Rijn. Gaat jouw voorkeur uit naar een van onze andere locaties? Laat het ons weten! We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over Kombino kinderopvang.

 

Kinderdagopvang
Maandag         07.30 – 18.30
Dinsdag         07.30 – 18.30
Woensdag         07.30 – 18.30
Donderdag         07.30 – 18.30
Vrijdag         07.30 – 18.30

Kinderdagopvang vanaf 7.00 uur is ook mogelijk. Geef je interesse aan op de locatie!

Adres
Halverwege 5
2402 NK Alphen aan den Rijn

E-mailadres
toermalijn@junis.nl

Telefoonnummer servicebureau
0172 – 424 824

Facebook
JunisToermalijn

Clustermanager
Conny Schoemaker
schoemaker@junis.nl

Clustercoördinator
Karin Sukel
sukel@junis.nl

Pedagogisch werkplan
Het pedagogisch werkplan van de locatie kun je via onze klantenservice of de clustermanager opvragen.

Plan je rondleiding!

Rondleiding

* Verplichte velden

Op deze locatie

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. We werken met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Onze zorgzame pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Over ons

Ruim 35 jaar ervaring in de kinderopvang

Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je als ouder met een gerust hart je werk en gezin combineren.

  • Altijd een locatie bij jou in de buurt
  • Stijlvolle inrichting en mooie buitenruimtes
  • Ouders waarderen ons met een 8,1!
Contact

Wil je nog iets weten? Vraag het ons gerust!

We bespreken jullie wensen en kijken samen naar de mogelijkheden die het best bij jullie gezin passen.