Welkom bij

Toermalijn

Tussen het Scala College, het Alrijne Ziekenhuis en Verpleeghuis Oudshoorn vind je Toermalijn. We spelen vaak in de belevingstuin buiten waar veel te ontdekken valt. Ook voor de allerkleinsten!

Over deze locatie

We halen vaak een frisse neus in onze grote groene tuin die in 2020 is vernieuwd. Je kind kan hier fietsen, rennen, in de zandbak spelen en glijden van de heuvel glijbaan. Op de groene looppaden is er genoeg te beleven.

Activiteiten in de buurt

We maken vaak uitstapjes naar verpleeghuis Oudshoorn, de kinderboerderij of speeltuin. Met de oma’s van de damessoos doen we verschillende activiteiten zoals liedjes zingen of bewegen.

Volop speelmateriaal in de gezamenlijk hal

Elke groep heeft een eigen ruimte, maar we gebruiken ook vaak onze gezamenlijke hal. Hier is veel speelmateriaal voor je kind, zoals: muziekinstrumenten, grote speelblokken, verf, puzzels en glijbaan. Je kind kan zich volop uitleven met vrienden uit de groep.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Praktische informatie Toermalijn

Leeftijd: 0 – 4 jaar
LRK-nummer: 581010279
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Kinderdagverblijf*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

* Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor kinderdagverblijf vanaf 07:00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Halverwege 5
2402 NK Alphen aan den Rijn

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen