Welkom bij

Watertoren

Dit kleinschalige, gezellige kinderdagverblijf ligt centraal in de wijk Rokkeveen, naast zwembad De Veur. Het maakt deel uit van het verderop gelegen IKC Floriant.

Over deze locatie

Bij Watertoren is er binnen en buiten genoeg te beleven. In ons knusse kinderdagverblijf zijn maar twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Beide volgen hun eigen activiteitenprogramma, maar gaan ook regelmatig even bij elkaar kijken. Tussen de twee lokalen is een extra speelruimte gemaakt. Buiten hebben we een uitdagend speelplein.

Stoere bso met DJ-booth

Onze bso is er voor kinderen vanaf 8 jaar. Knutselen in het atelier, spelen in de DJ-booth of lekker chillen in de chillruimte. Er is meer dan genoeg ruimte om binnen en buiten te spelen.  Op deze locatie komen kinderen van basisscholen MKC Passe Partout en IKC Prins Claus bij elkaar.

 

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

“Watertoren is een mooie lichte locatie die veel rust uitstraalt.”

Ester, clustercoördinator bij Junis
Praktische informatie Watertoren

Leeftijd:  8– 13 jaar
Scholen: MKC Passe Partout, IKC Prins Claus
LRK-nummer:271613750
Bekijk ons laatste inspectierapport van de GGD

Kinderdagverblijf
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 07:00 – 18:30 uur

BSO

Maandag, dinsdag en donderdag: 14:30 – 18:30 uur

Zo kun je ons bereiken

Adres

Prismalaan 30
2718 CX Zoetermeer

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen