Welkom bij

WijLand

Leuk dat je onze pagina bezoekt! Locatie WijLand verhuist na de zomervakantie naar een nieuwe locatie aan de Vivaldihof in Alphen a/d Rijn.

Over deze locatie

Bij kinderdagverblijf WijLand ervaar je het echte buitengevoel. Het kinderdagverblijf zit gevestigd in een schitterende boerderij met onder andere kippen, een moestuin en heel veel groen. Onze activiteitenaanbod sluiten we hier mooi op aan. We werken met verschillende thema’s die gericht zijn op de natuur. Zo gaan we bijvoorbeeld op zoek naar fruit voor onze eigen fruithap of zingen we liedjes over de dieren in de tuin.

We verhuizen na de zomervakantie naar de Vivaldihof

We zijn druk bezig om deze locatie te verbouwen. Er komen binnen 2 ruime kinderdagverblijfgroepen. Maar we pakken ook onze buitenruimte van ruim 1.000 m² aan. Interesse in onze nieuwe locatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Iedere dag is anders

neem een kijkje!

Praktische informatie WijLand

Kinderdagverblijf*
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 – 18:30 uur

*Zijn jullie vroeg uit de veren? Neem contact op met onze klantenservice voor kinderdagverblijf vanaf 07:00 uur!

Zo kun je ons bereiken

Adres

Ridderbuurt 3A
2402 NG Alphen aan den Rijn

Contact

Wil je meer informatie over deze locatie of een persoonlijk opvangadvies? Bel dan onze klantenservice op 0172 74 58 50 of vraag een adviesgesprek aan.

Meer informatie?

Appeltje eitje!

De wet geldt alleen voor formele opvang, geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang:
• Kinderdagopvang voor kinderen van nul tot vier jaar;
• Peuteropvang voor twee- tot vierjarigen;
• Buitenschoolse opvang voor basisschoolkinderen (incl. voorschoolse opvang en vakantieopvang);
• Gastouderopvang via een gastouderbureau.
N.B. Tussenschoolse opvang (ook wel bekend als overblijf) valt niet onder deze wetgeving en geeft dus geen recht op Kinderopvangtoeslag.

Je kunt je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf zodra de verwachte geboortedatum bekend is. De medewerkers van de afdeling Klantenservice nemen dan contact met je op om de mogelijkheden voor je zoon of dochter te bespreken. Plaatsing kan ingaan bij de leeftijd van 6 weken.

Dat kan verschillen per locatie. De medewerkers van de afdeling Klantenservice informeren je graag over de opvangmogelijkheden op de locatie van jouw keuze.

Dit verschilt per locatie en soms per groep. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je je kind zo snel mogelijk inschrijft. Je kunt dit online doen via de website, of door te bellen met de klantenservice via 0172 – 74 58 50.

Momenteel is er veel vraag naar kinderopvang, waardoor ook de wachttijden zijn opgelopen. Bij een nieuwe aanvraag nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Binnen een maand kunnen we je laten weten of en binnen welke termijn er naar verwachting een plaats beschikbaar is. Is er geen plaats, dan kunnen we je aanmelding op de wachtlijst houden. We nemen dan ongeveer eens per vijf maanden contact met je op om je laten weten wat de status is, en om jou te vragen of je nog interesse of wijzigingen hebt.

Kom je er niet uit?

Laten we het samen uitvogelen