Werken bij Junis

Blijf groeien

Kinderen hebben ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Maar dat geldt net zo goed voor jou. Niet voor niets wordt de kern van onze pedagogische visie gevormd door de termen JIJ en IK; bij Junis draait alles om hoe we met elkaar omgaan, om de verbinding die we met elkaar maken. Als medewerker met de kinderen en hun ouders, maar ook als werkgever met onze medewerkers. Behalve een veilige en geborgen werkomgeving met veel respect voor elkaar, vind je bij Junis dan ook de ruimte om jezelf op allerlei manieren te ontwikkelen.

Eigen verantwoordelijkheid

We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en denken altijd in oplossingen. Bij Junis stimuleren we de zelfstandigheid van kinderen. En diezelfde zelfstandigheid zoeken we ook in onze mensen. Omdat we onze medewerkers zo belangrijk vinden, doen we regelmatig onderzoek naar hun tevredenheid. Daaruit blijkt dat onze medewerkers trots zijn (92%) en met plezier naar hun werk gaan (96%). In 2017 werden we zelfs voor de tweede keer genomineerd als Beste Kinderopvangorganisatie van het Jaar. En daar worden wij weer blij van.

We groeien hard als kinderopvangorganisatie. Deze groei zie je o.a. terug in het aantal vacatures. Een eerste selectie hebben we hieronder weergegeven. Bel/mail ons gerust om te vragen welke vacatures er nog meer zijn. Via de button ‘meer vacatures’ kun je alvast een kijkje nemen. Zien we je binnenkort?

Vacatures

Vacature

Pedagogisch medewerker kinderopvang parttime 12 uur

  • 12 uur
  • Hazerswoude Dorp

Vacature

Pedagogisch medewerker kinderopvang parttime 12 uur

  • 12 uur
  • Koudekerk aan den Rijn

Vacature

Pedagogisch medewerker kinderopvang parttime 15-25 uur

  • 15-25 uur
  • Alphen aan den Rijn
Meer vacatures