Werken als manager

Bij Junis draait het om ontwikkeling. Elke dag staat in het teken van groei. Van de kinderen én van onze medewerkers. Daar horen ambitieuze en sociale managers bij die weten wat nodig is om collega’s in hun element te brengen. Sta jij met beide benen op de grond en is je blik gericht op de toekomst? Kom dan meewerken aan de groei van onze organisatie – en die van jezelf.

  • Grote verantwoordelijkheid
  • Veel in- en extern samenwerken
  • Tevreden en gemotiveerde collega's

Samen groeien

Als manager ben je zowel leidinggevende als medewerker van een cluster. Je bent verantwoordelijk voor je pedagogische en managementtaken en coördineert administratieve werkzaamheden, waarbij je intensief samenwerkt met je collega’s. Daarnaast heb je contact met ouders, scholen, gemeenten en andere partijen. Je werk is dus afwisselend, leerzaam en maatschappelijk relevant. Als verbindende schakel leg jij samen met alle betrokkenen een sterke basis voor het ontwikkelen van onze toekomstige volwassenen.

Vacatures

Bekijk hieronder onze vacatures! Wil je graag bij ons werken maar passen onze huidige vacatures niet helemaal bij wat je zoekt? Solliciteer dan alsnog op een van deze vacatures en geef bij de sollicitatie aan waar je precies naar op zoek bent. We kijken graag naar de mogelijkheden!

Vacature

Clustermanager in de kinderopvang

  • 32
  • Alphen aan den Rijn
Meer vacatures
Contact

Nog vragen over werken bij Junis of een specifieke vacature?

Neem dan contact op met Caroline Hettich via hettich@junis.nl of via onderstaand telefoonnummer.