Werken bij Junis

Werken als gastouder

Als gastouder krijg jij de ruimte om te doen waar de kinderen én jij energie van krijgen. En wat ten goede komt aan de kinderen. Gastouderschap bij Junis is kleinschalig en betekent opvang van maximaal 6 kinderen, waardoor je de aandacht goed kunt verdelen. De kinderen worden meestal opgevangen in het huis van de gastouder, jouw huis. Vang jij liever een kind op in zijn eigen vertrouwde omgeving? Dan kun je ook kiezen voor opvang bij de ouders thuis. In overleg met jou en de ouders worden maatwerkafspraken gemaakt over de gewenste dagen en tijden.

  • Veel eigen verantwoordelijkheid
  • Betrokken medewerkers Gastouderbureau
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven
Wij ontzorgen jou

Het gastouderbureau van Junis Kinderopvang vervult een begeleidende en bemiddelende rol tussen jou en de vraagouder en verzorgt de administratieve taken. Hierdoor heb jij alle tijd om je bezig te houden met de kinderen. Wij ontzorgen je graag op deze manier. Je hebt regelmatig contact met de bemiddelingsmedewerkers, waarbij op warme wijze met elkaar gesproken wordt over de kinderen en hun ontwikkeling. Onze gastouders zijn vooral blij met de betrokkenheid van het gastouderbureau, de aangeboden cursussen en trainingen (EHBO, babytraining etc.) en de georganiseerde speelochtenden waarin alle gastouders en ouders welkom zijn.

Het gastouderbureau

Het gastouderbureau van Junis bestaat uit vier bemiddelingsmedewerkers die allen een pedagogische achtergrond hebben. Zij helpen je graag bij het vinden van een passend gezin en kind(eren) om op te vangen. Een goede afstemming tussen thuis en de kinderopvang vinden wij erg belangrijk. We denken graag met je mee over dingen die anders of beter kunnen. Heb je een vraag over opgroeien en opvoeden? Wil je een leuk idee of initiatief met ons delen? We bespreken het graag.

Goed om te weten; bij de start spreken we veel met elkaar over hoe de samenwerking eruit kan zien. Wanneer wij van beide kanten weten wat we van elkaar kunnen verwachten, schept dat veel vertrouwen. Laat dat nu een prima basis zijn om als opvoedpartners met elkaar op te trekken!

“Een heel fijn en professioneel team, met een persoonlijke touch” – Kim (gastouder)

Contact

Sluiten onderstaande vacatures niet helemaal aan bij waar je naar op zoek bent, maar zou je wel graag aan de slag willen als gastouder bij Junis Kinderopvang? Geef je interesse dan aan ons door via deze pagina!

Vragen? Neem dan contact met ons op via gastouderbureau@junis.nl of 0172-74 58 70.

Vacatures

Sorry, geen vacatures gevonden