Werken als pedagogisch medewerker

Bij Junis draait het om ontwikkeling, beweging en samenwerken. Als pedagogisch medewerker krijg jij de ruimte om te doen waar de kinderen én jij energie van krijgen. Ben je een buitenmens en wil je kinderen graag meer leren over de natuur? Het kan op onze speciale natuur BSO’s. Ben je meer een artistiek type? Laat kinderen dan hun creativiteit ontdekken in kunst, muziek en dans. En ook als je erg sportief bent kun je je helemaal uitleven bij ons.

  • Veel eigen verantwoordelijkheid
  • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden
  • Tevreden en gemotiveerde collega's

Je werkplek als extra hulp

Bij Junis geloven we dat een inspirerende omgeving je werk aantrekkelijker maakt. Daarom zijn al onze locaties natuurlijk ingericht, met houten materialen en veel aandacht voor het omringende groen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen vertrouwd raken met de buitenwereld en trekken er daarom vaak op uit. Daarbij stimuleren wij hen om vooral zelf te onderzoeken en te ervaren, omdat die belevenissen hun het meeste bijblijven. En jou ook.

Vacatures

Bekijk hieronder onze vacatures! Wil je graag bij ons werken maar passen onze huidige vacatures niet helemaal bij wat je zoekt? Solliciteer dan alsnog op een van deze vacatures en geef bij de sollicitatie aan waar je precies naar op zoek bent. We kijken graag naar de mogelijkheden!

Sorry, geen vacatures gevonden

Contact

Nog vragen over werken bij Junis of een specifieke vacature?

Neem dan contact op met Esmee Visser via evisser@junis.nl of via onderstaand telefoonnummer.