100 euro beloning!

Wil jij helpen om nieuwe gastouders te werven?

Dit kan door een nieuwe gastouder aan te dragen. Dat doe je natuurlijk niet voor niets. Want als een door jou aangedragen gastouder met Gastouderbureau Junis gaat samenwerken, krijg je van ons een cadeaubon t.w.v. € 100,-! Aan jou de keuze wat je met de cadeaubon gaat doen! Uit eten, overnachten of shoppen? Het kan allemaal.

Waarom jouw hulp?

We vragen jouw hulp om twee belangrijke redenen. Als gastouder van onze organisatie weet jij als geen ander hoe de samenwerking is met het gastouderbureau en ken jij onze cultuur en pedagogische visie. Daarom kun jij goed inschatten of iemand bij Junis past. Ook heb je deels zelf in de hand wie jouw nieuwe gastouder-collega kan worden. Hoe leuk is dat?

Hoe draag je kandidaten aan?

Het aandragen van kandidaten kan op twee manieren:

  1. De sollicitant noemt jouw naam in zijn/haar sollicitatie of e-mail.
  2. Je mailt de gegevens van de sollicitant (naam, telefoonnummer en e-mailadres) naar gastouderbureau@junis.nl.
Voorwaarden

Aan het aandragen van een nieuwe gastouders zitten een aantal voorwaarden verbonden. Deze kun je hieronder teruglezen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even contact opnemen met de bemiddelingsmedewerkers van het Gastouderbureau Elles, Greet, Angela of Patty of via gastouderbureau@junis.nl.

• Je ontvangt een cadeaubon als de nieuwe gastouder start.
• Per nieuwe gastouder wordt er één cadeaubon van € 100,- verstrekt.
• Je kunt alleen individueel een nieuwe gastouder aandragen. Mocht een gastouder door meerdere personen worden aangedragen dan wordt het bedrag van de waardebon bij de definitieve start van de gastouder verdeeld over het aantal aandragers.
• Wanneer een gastouder in zijn/haar gesprek meerdere aandragers benoemt, dan wordt het bedrag van de waardebon bij aanname kandidaat verdeeld over het aantal aandragers.
• Als je een mail stuurt met gegevens van een gastouder, dan moet deze binnen zijn vóórdat de gastouder zich aanmeldt.
• Je vraagt de gastouder van tevoren toestemming om zijn/haar gegevens met ons te delen en je zet de kandidaat in de cc als je de e-mail verstuurt (dit in verband met de AVG).
• Als aandrager word je door het Gastouderbureau op de hoogte gehouden van de voortgang van de procedure en de aanname van de gastouder. Vanuit de AVG moet de kandidaat hiervan ook op de hoogte zijn.

Waar kan ik uit kiezen?

Je kunt uit verschillende bonnen kiezen. Zo hebben wij voor de dare-devils onder ons een uitdagende bon voor bijvoorbeeld skydiven. Of misschien wil je graag wel eens een keertje een nachtje doorbrengen in een boomhut. Wil je liever iets leuks doen met het hele gezin? Geen probleem. Verder is er nog keuze uit een VVV-dinercheque of een fashioncheque. Een donatie aan een goed doel mag ook.

Wanneer ontvang ik de cadeaubon?

Als de gastouder definitief gaat starten bij Gastouderbureau Junis en het contract is ondertekend, ontvang je de cadeaubon thuis.

Wie kan er meedoen aan de actie?

Alle gastouders die bemiddeld worden door Gastouderbureau Junis.

Hoe vaak kan ik een nieuwe medewerker aandragen?

Zo vaak je wilt, hier zit geen limiet op.

Zoek je ook mee?